Ανόητο παιντί, ο γκουρού ο αφεντικός, ο Γιάμεθ λαίμαι ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Βρε Npap καιρό θέλω να σε ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.....αυτός ο τριχωτός-μαλλιαρός με το άγριο βλέμμα στην φωτό στο άβατάρ σου ποιός είναι;
'Αααααα, μικρός είμαι θα μάθω.....samy paraga είπε:Ανόητο παιντί, ο γκουρού ο αφεντικός, ο Γιάμεθ λαίμαι ;D ;D ;D
Ωραίος ο νέος...Μπράβο Mr Tranto!Φύγαμε cigaret! ;D 8)
θα αποκτήσω κρίση ταυτότητας (ή κάπως έτσι) τελικά... ο SF υπό την επήρεια πυρετού, με έκανε Νικόδημο... ο ακατονόμαστος υπό την επήρεια ληγμένων μανιταριών Yameth... και έτσι που πάει έπεται συνέχεια που θα με ωθήσει σε υπαρξιακές ατραπούς... ποιος είμαι? τι είμαι? γιατί είμαι?... και άλλα ωραία εις -αι... 8)cigaret13 είπε:Βρε Npap καιρό θέλω να σε ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.....αυτός ο τριχωτός-μαλλιαρός με το άγριο βλέμμα στην φωτό στο άβατάρ σου ποιός είναι;
Κλασσικο Blues ο Collins?magna είπε:Πόσες φορές θα σου πω ότι βαριέμαι τα κλασσικά blues... ???
Nα κι ενας σοβαρος ανθρωπος στην οικογενεια. ;D Χαιρετισμους πες της και ευγε για το καλο της γουστο.Θα φτιάξω προφίλ στη μάνα μου να τα λέτε. Δε χάνει Αυτιά ούτε για πλάκα.