Τι μουσική ακούτε τώρα;

Βρε Npap καιρό θέλω να σε ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.....αυτός ο τριχωτός-μαλλιαρός με το άγριο βλέμμα στην φωτό στο άβατάρ σου ποιός είναι;          

Καλησπέρες..... και Dino......σεμνά!  :-X

Ωωω ρε cigaret, πέτυχες ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, ενός παίκτη που με έχει στιγματίσει, για τέτοια επιρροή μιλάμε! :)

cigaret13 είπε:
Βρε Npap καιρό θέλω να σε ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.....αυτός ο τριχωτός-μαλλιαρός με το άγριο βλέμμα στην φωτό στο άβατάρ σου ποιός είναι;        
Ανόητο παιντί, ο γκουρού ο αφεντικός, ο Γιάμεθ λαίμαι  ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=kTpt49GAIWM

Να βάλοω και κάτι από το φιλικό μου παρελθόνε λαίμαι καθότι δεν γίνομαι πουστευτός πως σκότωσα το Τέσλανε λαίμαι

cigaret13 είπε:
θα αποκτήσω κρίση ταυτότητας (ή κάπως έτσι) τελικά... ο SF υπό την επήρεια πυρετού, με έκανε Νικόδημο... ο ακατονόμαστος υπό την επήρεια ληγμένων μανιταριών Yameth... και έτσι που πάει έπεται συνέχεια που θα με ωθήσει σε υπαρξιακές ατραπούς... ποιος είμαι? τι είμαι? γιατί είμαι?... και άλλα ωραία εις -αι... 8)

όσο για το μαλλιαρός μπα... γκρίζος και αραιωμένος...

και το βλέμμα ευκολάκι... αν σε ακολουθούσε σε επισφαλή απόσταση γνωστό μπανκιό ντυμένο με λαμαρίνες, φωνάζοντας μεν μύγδαλα, αλλά κραδαίνοντας απειλητικά σπασμένο βινύλιο των Dead Kennedys, εσύ πως θα γύριζες να το κοιτάξεις?... ;D ;D ;D

α μπα...στα σύγχρονα eshop, αυστηρώς ανυπόγραφες φο ρεπλίκες λαμαρίνας από ηθικά ξεπεσμένες γονεϊκές παροχές...

magna είπε:
Πόσες φορές θα σου πω ότι βαριέμαι τα κλασσικά blues... ???
Κλασσικο Blues ο Collins?
shame.gif
Catch this!
tomato.gif

Θα φτιάξω προφίλ στη μάνα μου να τα λέτε. Δε χάνει Αυτιά ούτε για πλάκα.
Nα κι ενας σοβαρος ανθρωπος στην οικογενεια. ;D Χαιρετισμους πες της και ευγε για το καλο της γουστο.
okay.gif

image.gif

Θα ήθελα να χαιρετήσω το Λεωνιδα Κύρκο και να του πω πως ο γιός του, είναι αντιπροσωπευτικός αυτών που ζούμε. Ευχαριστώ

Trending...

Νέα θέματα

Back