Τι μουσική ακούτε τώρα;

Npap,ωραία φωνή η Μαρίνα αλλά πώς γίνεται και αυτά τα παιδιά εγκλωβίζονται μέσα σε αδιάφορο ρεπερτόριο?Από όσα παρακολούθησα στο τιούμπι την εμπιστοσύνη μου κέρδισε η 17χρονη vintage Sophie  :)

image.gif

Μα τα χίλια ακέφαλα βουβάλια και μα το Τουτάτη ο κιμάς επέτυχε

Τα καζάνια είναι το Νοέμβρη

fusiongtr είπε:
Όπως εδώ, αυτή την φωνή θα την ζήλευε οποιαδήποτε τραγουδίστρια στον πλανήτη.
και όπως μου είχε κουτσομπολέψει παλιός μαέστρος του ελαφρού αν δεν είχε τα μυαλά της πάνω από το κεφάλι της (παρότι πολύ καλός χαρακτήρας), θα την γνώριζε και όλος ο πλανήτης...

ενδιαφέρουσα παραγωγή με μια παράξενη γοητεία, παρότι στη σκηνή ο ντράμμερ είναι με τον Κουτσούμπα, ο μπασίστας με τον Λεβέντη, η τραγουδίστρια με τον Θεοδωράκη (κολυμπώντας σε ποτάμι plate reverb), ο μπουζουκτζής με τον Μειμαράκη και ο κιθαρίστας με τον Μιχαλολιάκο... ;D ;D ;D

magna είπε:
Npap,ωραία φωνή η Μαρίνα αλλά πώς γίνεται και αυτά τα παιδιά εγκλωβίζονται μέσα σε αδιάφορο ρεπερτόριο?Από όσα παρακολούθησα στο τιούμπι την εμπιστοσύνη μου κέρδισε η 17χρονη vintage Sophie  :)

πανεύκολα γίνεται... εδώ κατά κόρον συμβαίνει με χιλιάδες ενδιαφέροντες ενηλίκους φαντάσου με παιδιά... :)

npap είπε:
παρότι πολύ καλός χαρακτήρας
Νομίζω ότι είχε μίνι-μάρκετ στην Νέα Σμύρνη (άσχετο).

Πες ρε συ, τι κουτσομπολιό έμαθες?

Μπορούσε άνετα να ελιχθεί από την Jazz (παρακάτω δείγμα), μέχρι ....

https://www.youtube.com/watch?v=rr2_zn7TE4k

επειδή ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε (ειδικά κυριών δημόσια), φτιάξε καφέ με πολλές φουσκάλες και πάρε το πμ σου να τα πούμε σαν καλές φιλενάδες, να ικανοποιηθεί η περιέργειά σου πριν σου ψοφήσει η γάτα...   :P ;D ;D ;D

https://youtu.be/05Qn6qXyuP4

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
npap είπε:
ενδιαφέρουσα παραγωγή με μια παράξενη γοητεία, παρότι στη σκηνή ο ντράμμερ είναι με τον Κουτσούμπα, ο μπασίστας με τον Λεβέντη, η τραγουδίστρια με τον Θεοδωράκη (κολυμπώντας σε ποτάμι plate reverb), ο μπουζουκτζής με τον Μειμαράκη και ο κιθαρίστας με τον Μιχαλολιάκο... ;D ;D ;D
χαχαχα έτσι!Και πίσω κλασσικά ο Βόγλης κυνηγάει αέανα τη σουηδέζα,ο Βουτσάς προσπαθεί να κλέψει καμιά φράση απ'το μπουζουκτζή για να μπει στη μπάντα και η Λάσκαρη χορεύει τα crazy girls χαρούμενη που ο Γεωργίτσης έκοψε το μουστάκι.Κι όλα αυτά σε διαφήμιση του ΕΟΤ για greek mouzaka. ;D

Τον ήπιε ξεκάθαρα ο άνθρωπας ο σπουδαγμένος ο πολλά βαρύς- όχι ο ΣΦ ;D- ή θα γίνεται Β. , 'η Ν. Κορέα διαλέγεται κι εγώ που νόμιζα πως θα γίνουμε Δάνεια του Βορρά που έλεγε ο Ζωρζ  ;D ;D ;D ;D ;D

Άιντε και ντε παραγωγικά μου τε και αναπτυξιακά μου αγόρια, πάμε όλοι μαζί να φάμε το δράκο της ανάφτυξις λαίμαι.

Δώκε θεέ Φένδερε στο κόσμο  :D

Τι μπατσογραμμή κι αφτή λαίμαι ε?  :)

Δεν ρέει, ρε συ, δεν ρέει...

Ωραια ειναι σπίτι. Δροσούλα, wifi και φτηνά ποτά...

Καλησπερες

Trending...

Νέα θέματα

Back