και όπως μου είχε κουτσομπολέψει παλιός μαέστρος του ελαφρού αν δεν είχε τα μυαλά της πάνω από το κεφάλι της (παρότι πολύ καλός χαρακτήρας), θα την γνώριζε και όλος ο πλανήτης...fusiongtr είπε:Όπως εδώ, αυτή την φωνή θα την ζήλευε οποιαδήποτε τραγουδίστρια στον πλανήτη.
magna είπε:Npap,ωραία φωνή η Μαρίνα αλλά πώς γίνεται και αυτά τα παιδιά εγκλωβίζονται μέσα σε αδιάφορο ρεπερτόριο?Από όσα παρακολούθησα στο τιούμπι την εμπιστοσύνη μου κέρδισε η 17χρονη vintage Sophie
Νομίζω ότι είχε μίνι-μάρκετ στην Νέα Σμύρνη (άσχετο).npap είπε:παρότι πολύ καλός χαρακτήρας
χαχαχα έτσι!Και πίσω κλασσικά ο Βόγλης κυνηγάει αέανα τη σουηδέζα,ο Βουτσάς προσπαθεί να κλέψει καμιά φράση απ'το μπουζουκτζή για να μπει στη μπάντα και η Λάσκαρη χορεύει τα crazy girls χαρούμενη που ο Γεωργίτσης έκοψε το μουστάκι.Κι όλα αυτά σε διαφήμιση του ΕΟΤ για greek mouzaka. ;Dnpap είπε:ενδιαφέρουσα παραγωγή με μια παράξενη γοητεία, παρότι στη σκηνή ο ντράμμερ είναι με τον Κουτσούμπα, ο μπασίστας με τον Λεβέντη, η τραγουδίστρια με τον Θεοδωράκη (κολυμπώντας σε ποτάμι plate reverb), ο μπουζουκτζής με τον Μειμαράκη και ο κιθαρίστας με τον Μιχαλολιάκο... ;D ;D ;D