Τι μουσική ακούτε τώρα;

βρε βρε... σαν τους ήλιους... :P

npap είπε:
βρε βρε... σαν τους ήλιους... :P
@αματα με κεφαλαία γράμματα npap  :P

btw τι δίσκαρος είναι αυτός από cream.Πόσο χιλιοακουσμένος (και λίγα λέω) και εξίσου διασκευασμένος είναι

έλα ρε magna μου γιατί δεν μου φτάνουν τα άπαντα του Gary Willis που ακούω καθημερινά από το κουνιαδάκι μου απέναντι, έχει έξαρση τελευταίως η fusionίτιδα κι εδώ...  ;D

Παλι εδω Magna? Τι εγινε? Δεν βρηκες κι εσυ δωματιο και γυρισες πισω, οπως εκανε μια Γεωργιανη φιλη μου σημερα που δεν βρηκε δωματιο στο Borjomi και γυρισε πισω στην Τυφλιδα? :P

Το δωμάτιο το έχω Wf.Θα πάρω και το τόξο μαζί κι έτσι και περνάει άνθρωπος κοντά απ'το φράχτη θα τρώει σαιτιά.Oύτε που θα καταλαβαίνει από πού του ήρθε... ;D

ας ακούσω λίγο το βλαμμένο το Morrison απ'την εποχή που τα καλοκαίρια άρχιζαν στην ώρα τους  ;D

magna είπε:
Το δωμάτιο το έχω Wf.Θα πάρω και το τόξο μαζί κι έτσι και περνάει άνθρωπος κοντά απ'το φράχτη θα τρώει σαιτιά.
Μάιστα...
image.gif

magna είπε:
Το δωμάτιο το έχω Wf.Θα πάρω και το τόξο μαζί κι έτσι και περνάει άνθρωπος κοντά απ'το φράχτη θα τρώει σαιτιά.Oύτε που θα καταλαβαίνει από πού του ήρθε... ;D
πριν εξαφανιστείς πάλι, στείλε μας συντεταγμένες μην κάνουμε κάνα λάθος και περάσουμε από εκεί χωρίς τουλάχιστον ένα μήλο στο κεφάλι... :P ;D ;D ;D

καλό καλοκαίρι συνφρικιό... 8)

ένα για σένα

κι ένα τελευταίο ευαίσθητο ασπρουλιάρικο μήπως συγκινηθώ και δεν πάρω με τις πέτρες τα χιλιάδες κωλοτζίτζικα έξω από το παράθυρό μου που δεν μ' αφήνουν να δουλέψω... ::)

Η αλήθεια είναι πως πριν 30 χρόνια οι περισσότεροι εξ υμών ακούγατε  George Benson, το πρόβλημα είναι πως 30 χρόνια μετά, ακόμα  George Benson ακούτε.

Αλεξάκη, Γαβ ρε και μη πίνεις πουλί, θα χαλάσεις το κλίμα εστιατορίου που επικρατεί λαίμαι.

Αφεντικούλη, τις μπύρες καράτατες να τις πιείς σε φχαριστώ, υπόχρεος.

Trending...

Νέα θέματα

Back