Τι μουσική ακούτε τώρα;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Έχω παίξει κάποια, όχι όλα φυσικά- αλλά αυτά είναι που θέλω να παίξω διακαώς  ;)
και μενα οι police ειναι απο τους αγαπημενους μου . ειχα παρει και ενα βιβλιο με παρτες τους και τα ειχα παρει ενα απο την αρχη . :D :D :D :D :D

αλλα synchronicity δεν εχω πιασει μμμμμμμμμμμ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

A ok.

Γιατί με τρόμαξες ότι είχες παίξει κι αυτό ;D ;D ;D:

ΥΓ: @Theod τα συγκεκριμένα μου άρεσαν (και αρέσουν) γιατί δεν ήταν...  reggae  ;D

Μπασισταράδες αν θέλετε να παίξετε Police πρέπει και να τραγουδάτε ταυτόχρονα. Αλλιώς κλέβετε.

Εντάξει καμιά φορά έκλεβε κι ο Sting. Αυτό το bass line π.χ. δεν τολμούσε να το παίξει ίδιο λάιβ όταν τραγουδούσε:

https://www.youtube.com/watch?v=8wtQvbA0WC4

https://www.youtube.com/watch?v=W4KtVSCzw7c

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αυτό ποτέ δεν κατάλαβα τι ρόλο βάραγε σε εκείνο τον δίσκο- με τον οποίον έχουμε ζήσει αξέχαστες στιγμές στα εφηβικά μας πάρτι  ;D  
Ε εντάξει έπρεπε να έχει και ένα κομμάτι ο Summers μέσα.

Όπως και ο Copeland:

RayDTutto είπε:
Μπασισταράδες αν θέλετε να παίξετε Rush πρέπει και να τραγουδάτε ταυτόχρονα. Αλλιώς κλέβετε.
Και άμα παίζαμε και κάνα πλήκτρο δε...  ;D Θεούλιδες  8)

RayDTutto είπε:
Μπασισταράδες αν θέλετε να παίξετε Police πρέπει και να τραγουδάτε ταυτόχρονα. Αλλιώς κλέβετε.

ξεχασε το η ανεξαρτησια  στα χερια και φωνη που εχει ο sting δε παιζεται  8) 8)

πάντα με συγκινούσαν μπασίσται που τολμάν' και το λαλάν' ενώ το βαράν'...  ;D

Η αλήθεια είναι πως με κουράζει ο συναγελασμός με τα φρικιά, αλλά έχω ένα λογαριασμό απλήρωτο επαέ μέσα. Μένει να τον ξεπληρώσω και μετά θα σας απαλλάξω.  8) ;D ;D ;D

το "κακό" ποτέ δεν είχε φύλο (παρ όλες τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες των απανταχού ανοργασμικών "ευλογημένων ποιητών")...

όπως άλλωστε και το κάθε "αδικημένο" από την άτιμη κενωνία φύλλο της κάθε "κλαίουσας ιτιάς", που πενθεί τα άρματα που ποτέ δεν γνώρισε, καθώς προσγειώνεται άτσαλα στην υγρή λάσπη, χωρίς να το νοιάζει ποιον θα λερώσει...

ΥΓ... πως μ΄ αρέσει τελικά να πετάω μ@λ@κείες που μόνο εγώ και ο φανταστικός παιδικός μου φίλος (κι αυτός ίσως) καταλαβαίνει... "αδόκιμα ακόπως λυτρωτικόν"...8) ;D

και όχι ρε... δεν σας λυπάμαι... τουλάχιστον περισσότερο από άλλους που πράττουν ενίοτε ομοίως, βαυκαλιζόμενοι όμως ότι τους καταλαβαίνουν... :P

Νικολάκη, εδώ "τσιμπάει" ο τύπος και παίζει και καμπόσα.

Τι έγινε; Αλλαξοπιστήσαμε;  ;D

Πάρε κάποιους που παίζουν τα τελείως απαραίτητα....

FUNK MFs .....

φρίκι time...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back