Τι μουσική ακούτε τώρα;

magna είπε:
Ο npap μάλλον για τα ποδόσφαιρα που μου πήραν το κεφάλι στην πλατεία μιλάει  ;D
αχ πόσο αδύναμη καθίσταται κάθε φορά η πρόθεσή μου, μπροστά στην οξυδερκή σου σκέψη...  :P ;D

ΥΓ. καταπληκτικά και τα δύο κομμάτια που έβαλες και αν σκεφτείς ότι το γραφείο μου είναι κάτω από τζαμαρία και αυτήν την στιγμή έχω και φάτσα ένα γεμάτο φεγγάρι, γ@μ@τ@ (με το συμπάθειο)... επώδυνος συνδυασμός με μένα να δουλεύω... είπα στην γυναίκα μου ότι είσαι σαδίστρια και μου απάντησε κυνικά ότι απλά είσαι γυναίκα... ::) :P  ;D

ας συνεχίσω λοιπόν και εγώ μαζοχιστικά (απλά ως ανήρ δηλαδής)...

Και τωρα που πέταξα απο πάνω μου οριστικά την ρετσινιά του 13 (στον αριθμό των πόστς) μπορώ να σας αποχαιρετήσω οριστικά* με τους καλύτερους στίχους που έχουν γραφτεί ποτέ για τραγούδι

* ή τουλάχιστον μεχρι να επιστρέψει ο ληστοσυμμορίτης, ο τραχανοπλαγιας...

Keep a clean nose and get it while u can -

Enjoy 

Thanks Φιουζιε. ;D Δεν το ακουω ομως για δυο λογους, πρωτον γιατι εχω το αλμπουμ, και δευτερον γιατι εχω βαλει να (ξανα)δω/ακουσω το παρακατω, ενω ετοιμαζομαι για εξω. Αν δεν εχεις να κανεις κατι καλυτερο, δες το, ειναι φοβερο live.
image.gif

Βρε Κώστα, θα γίνω πάλι αιρετικός, αλλά δεν τρελαίνομαι για Sanborn (που φυσικά βέβαια είναι μουσικάρα), δεν μου αρέσει η αισθητική του, είναι πολύ easy listening για τα γούστα μου.

Για τον άλλο βέβαια ... ούτε κουβέντα.

Mα ουτε εγω τρελαινομαι για Sanborn, με την εννοια οτι "ουτε κρυο ουτε ζεστη". Και φυσικα δεν με χαλαει καθολου να τον ακουω. Αλλα ξερεις την μουρλα που κουβαλαω για τον Joey, και αυτος ειναι εδω που κυριως με ενδιαφερει. Αφου ο τυπος ειναι απο αλλον πλανητη. ;D :-*
image.gif

Waterfall-K είπε:
Mα ουτε εγω τρελαινομαι για Sanborn, με την εννοια οτι "ουτε κρυο ουτε ζεστη". Και φυσικα δεν με χαλαει καθολου να τον ακουω. Αλλα ξερεις την μουρλα που κουβαλαω για τον Joey, και αυτος ειναι εδω που κυριως με ενδιαφερει. Αφου ο τυπος ειναι απο αλλον πλανητη.
Ξέρεις φαντάζομαι ότι είναι και φοβερός τρομπετίστας (και βοκαλίστας).

Νομίζω ότι έχει την στραβή τρομπέτα του θεού Miles.

Τον έχω δει live (με τον John McLaughlin) και δεν το πίστευα.

fusiongtr είπε:
Ξέρεις φαντάζομαι ότι είναι και φοβερός τρομπετίστας (και βοκαλίστας).
Eιναι ο αλητης... ;D Ο Θεος του εδωσε απλοχερα το ταλεντο και τα...κιλα. ;DΤεσπα, καληνυχτω. 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back