Νομιζω ναι.magna είπε:αν δεν κάνω λάθος είναι ινδιάνοι-ινδιάνοι με φουλ επιρροές από Hendrix
Αυτά είναι ρε Κώστα!Waterfall-K είπε:Ελα Φιουζιε, μια και με εβαλες στην πριζα, αφιερωμενο το παρακατω. Ολη η παλιοπαρεα ξανα μαζι.
Waterfall-K είπε:Hello Dinos.
Στα ελληνικά έτσι μεταφράζεται και ο χαρακτηρισμός του τύπου των πλήκτρων στα Hammond.Διότι μπορείς άνετα να έχεις προς την ανιούσα ή στην κατιούσα γρήγορο αεράτο παίξιμο όπως το νερό που ρέει στους καταρράκτες.Waterfall-K είπε:Τι κι αν εχω εξηγησει επανειλημμενα οτι το Waterfall δεν εχει να κανει με τον Καταρρακτη, αλλα με τα Waterfall keys του Hammond. Λεπτομερειες θα μου πεις. 8)
Νορβηγοί.Waterfall-K είπε:Πριν λιγο εβαλα ενα live να δω που μου προτεινε ενας φιλος, ειναι μια cover band των Deep Purple, οι "Come Taste The Band".
Το ονομα τους το εχουν παρει φυσικα απο το ομωνυμο αλμπουμ των DP. Πολυ καλη μπαντα btw, αλλα δεν εχω καταλαβει απο που ειναι, μιλανε περιεργα. Οποιος θελει να δει:
Ετσι μεταφραζεται βεβαια στα Ελληνικα, αλλα κανεις δεν το μεταφραζει. Εχεις ακουσει κανεναν να αναφερεται στα πληκτρα του Hammond λεγοντας "τα καταρρακτωδη πληκτρα του Hammond"?Costas Siachamis είπε:Στα ελληνικά έτσι μεταφράζεται και ο χαρακτηρισμός του τύπου των πλήκτρων στα Hammond.
Ωραια...ποιητικη προσεγγιση,Διότι μπορείς άνετα να έχεις προς την ανιούσα ή στην κατιούσα γρήγορο αεράτο παίξιμο όπως το νερό που ρέει στους καταρράκτες.
Thanks. 8)Νορβηγοί.
Απολυεσαι?Δύο και σήμερα ;D