Σεβασμός στις απόψεις του συμφορουμίτη :gutter είπε:και ο ελτον τζων ειναι εμετικος.
Ναι ρε, μην τα σβήνετε.Johnny.T είπε:Το δικο μου σχολιο για τα μαρτενς και το Πονγκο γιατι σβηστηκε
τι όργανο είπαμε παίζεις φίλος? ;Dtrolley είπε:Να βρεθούμε καμιά μέρα να πάμε για βόλτα στην Ομόνοια.
Το' πιασες γατόνι ε;marathon είπε:τι όργανο είπαμε παίζεις φίλος? ;D
Σε ευχαριστώ πολύ atreu!atreu73 είπε:Magna αυτό το αφιερώνω σε εσένα αλλά κρυφά από τη γυναίκα μου - που είναι πολύ ζηλιάρα αφού να φανταστείς δεν μου επιτρέπει ούτε Facebook να έχω γιατί θα με δούνε οι παλιές μου συμμαθήτριες που με έφτυναν και θα καταλάβουν τι κελεπούρι έχασαν - με μία όμως δεύτερη σκέψη. Ελπίζω να το ακούσει και ο gutter που σιχαίνεται τον έλτον.
Σε κατάλαβα κανάγια. Απλώς δεν γουστάρεις καμία μουσική με πλήκτρα. Παραδέξου το.samy paraga είπε:Θάνατος στους Τριχωνίδες φρίκουλες
Αφτό είναι, μα τα χίλια ακέφαλα βουβάλια και μα το Τουτάτη με ξεσκέπασες λαίμαιtrolley είπε:Σε κατάλαβα κανάγια. Απλώς δεν γουστάρεις καμία μουσική με πλήκτρα. Παραδέξου το.
samy paraga είπε:Αφτό είναι, μα τα χίλια ακέφαλα βουβάλια και μα το Τουτάτη με ξεσκέπασες λαίμαι
Δεν το γνωρίζω τον κύριο, πέραν αφτού ουδέν σχόλιον τριχωνίδιε φρίκουλα ;D ;D ;Dtrolley είπε:Βάλε και Γκριγκόρ Αραπιάρ.
Είναι Αρμένιος συνθέτης μουσικής δωματίου, επιζήσας της γενοκτονίας που έγινε γνωστός με την όπερα "Τσα-Τσα-Ρα", παρουσιάζοντας κουβανικές επιρροές αλλά με το τεράστιο πλεονέκτημα του να μην έχει πάει ποτέ στη Κούβα.samy paraga είπε:Δεν το γνωρίζω τον κύριο
Έτσι.atreu73 είπε:Χτυπάτε τον τον κόκκινο με πλήκτρα μέχρι να πει το ναι.