Τι κιθαρα για παιδακι 6 ετων?

Μια short scale θα είναι οτι πρέπει.

Και ένα ukulele θα είναι ΟΚ (πρέπει να έχει και πιο μικρή ταστιέρα)

Ειχα δει στο Jumbo bebe 1/4 κλασικες κιθαρες. Λεω να παρω και για μενα μια  ;D

Παιδιά, κι εγώ και άλλοι συμμαθητές μου στο ωδείο που ξεκινήσαμε απο Α δημοτικού κιθάρα κανονικές κλασσικές είχαμε (αυτήν που έχω και τώρα, απίστευτη κιθάρα), και δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα ('νταξ, τον πρώτο χρόνο μου "έφευγε" λίγο απο το πόδι). Δεν βλέπω κανένα λόγο για short scale αν το παιδί είναι πάνω απο 5 ετών. Και λάβετε υπόψιν οτι ήμουν και αρκετά μικρόσωμος σε σχέση με άλλους συμμαθητές μου.

emmm...

Αγόρασα εχτές στο γίο μου (5 χρονών) μία κιθάρα απο το Jumbo, Και είναι σκατά! Αν μιλάμε για τις 1/4. Με 9.99 ευρώ! Δεν κουρδίζει, δεν παίζει, έιναι χάλια. είναι παιχνίδι και ΟΧΙ μουσικό όργανο!

Ξέρω ότι παιδάκια 5-6 χρονών μπορούνε να πάνε σε 3/4 κιθάρες (νομίζω τουλάχιστον), ή κάτι που πιάνουν τα χέρια τους απο ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί και όχι τα σκάτά του Jumbo! (ότι έχω πάρει απ'εκεί είναι χάλια, μια φτήνια τρελή χωρίς ποιότητα καμμιά!)

sorry for the rant!

Nikolas είπε:
emmm...

Αγόρασα εχτές στο γίο μου (5 χρονών) μία κιθάρα απο το Jumbo, Και είναι σκατά! Αν μιλάμε για τις 1/4. Με 9.99 ευρώ! Δεν κουρδίζει, δεν παίζει, έιναι χάλια. είναι παιχνίδι και ΟΧΙ μουσικό όργανο!

Ξέρω ότι παιδάκια 5-6 χρονών μπορούνε να πάνε σε 3/4 κιθάρες (νομίζω τουλάχιστον), ή κάτι που πιάνουν τα χέρια τους απο ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί και όχι τα σκάτά του Jumbo! (ότι έχω πάρει απ'εκεί είναι χάλια, μια φτήνια τρελή χωρίς ποιότητα καμμιά!)

sorry for the rant!
Και η φτηνιαρα 2/4 απο thomann το ιδιο. Δινει την αισθηση οτι ειναι μπλιμπλικι.

Αν του αρέσει πάρα πολύ η κιθάρα και θέλει να μάθει, ή μιά 3/4 κλασσική "μαθητική" φθηνή, ή κατευθείαν μιά squier mini strat & 1 φθηνό 10Watt ενισχυτή. Η δεύτερη λύση είναι ακριβότερη και πιό επισφαλής μιάς και είναι λίγο ακριβό το δώρο σε περίπτωση που τελικά κάνει μόνο την πλάκα του στις γιορτές. Σε άλλη περίπτωση είναι πολύ καλή βάση.

Superfunk είπε:
Κλασσικη θελω να του παρω,μια 1/4 θα ειναι οκ?

(πως κουρδιζουν αυτες?)
Δεν κουρδιζουν.

Πας για 3/4.Ειναι μια μικρη,φτηνη κιθαρα.Οι υπολοιπες ειναι παιχνιδακια.

Νομιζω ειχα δει μερικες σχετικα αξιοπρεπεις και οικονομικες 3/4 στον Τσελιο, αρα πάνε Λογοθετη να ρωτησεις.

Αν είναι κοριτσάκι αγοράζεις αυτήν εδώ:

196503.jpg

Φίλε ΣουΦου, τα 3/4 είναι ιδανικά για παιδια μέχρι και 10 ετών. Καλες τετοιες κιθάρες βρίσκεις γύρω στα 60 ευρώ.

Aνα μπραβο απο 1/4 πηγες στο 4/4?

3/4 μια χαρα ειναι, εκτος αυτου και 4/4 να παρει δε προκειται να του μεινει αφου φανταζομαι θα παει για καποια με διψηφιο proce tag.

Αφου λοιπον σε κάθε περιπτωση σε 2,3 χρονια το πολυ το παιδι θα πάει για άλλη κιθαρα (ειτε απο 3/4 σε 4/4, ειτε απο μια των 100 ευρω σε κατι ποιο πανω) ας παρει τώρα κάτι πιο βολικο για το σωματοτυπο του για ξεκινημα.

Mπραβο ρε SF, o Αη Βασιλης θα φερει το καλυτερο δωρο, και καποτε ελπιζω να σε ευγνωμονει για αυτο το δωρο, καλη τυχη στην επιλογη. Ειμαι της αποψης οτι 4/4 για ενα τοσο μικρο παιδακι θα ειναι λιγο μεγαλη για τα χερια του/της ομως.... Χρονια πολλα σε όλους!!!

Σούπερφακ, αν από 6 χρονών του δώσεις 4/4 κιθάρα, μην απορήσεις αν στα 12 σου ζητήσει κόντρα-μπάσο.

Σορρυ παιδιά, αλλά είστε πραγματικά οφ. Σουπερφανκ τράβα σε ένα ΩΔΕΙΟ  ;D αυτά τα Ιερά της Μουσικής  ;D, και δες με τι παίζουν τα παιδάκια... σοβαρά τώρα, επειδή εκεί θα βρεις πολλά παιδάκια δημοτικού, οι καθηγητές έχουν εμπειρία σε αυτό το θέμα.

• Μετά τα 6-7 παίζεις άνετα με 4/4
  • Τα παιδιά συνήθως πορώνωνται μουσικά στην εφηβεία, θα του μείνει λοιπόν αυτή η κιθάρα έστω κι αν δεν είναι κορυφαίας ποιότητας τουλάχιστον 10 χρόνια

το παιδακι ειναι λιγο.....μπασμενο για την ηλικια του (βλεπεις το ταϊζουν μονο μακαρονια.. ;D ;D) οποτε θα του παρω 3/4 και μετα βλεπουμε... ;D ;D

Και εγώ ψηφίζω 3/4

Άσε που και όταν μεγαλώσει πάλι θα μπορεί να την χρησιμοποιεί κανονικά

όταν δεν θα έχει απαιτήσεις στον ήχο αλλά στην "μεταφερσιμότητα".

(εγώ σκέφτομαι να πάρω μια και να την έχω μόνιμα στο αμάξι...και όσο ζήσει  ;D)

Trending...

Νέα θέματα

Back