johnny_dark
Ακροατής
αν κάποιος χρησιμοποιεί το παρακάτω κουρδιστίρι κ μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά με το πως δουλέυει κ αν είναι άξιο αγοράς θα το εκτιμούσα δεόντως....
johnny_dark είπε:αν κάποιος χρησιμοποιεί το παρακάτω κουρδιστίρι κ μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά με το πως δουλέυει κ αν είναι άξιο αγοράς θα το εκτιμούσα δεόντως....
+1haryy είπε:αν κάποιος χρησιμοποιεί το παρακάτω κουρδιστίρι κ μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά με το πως δουλέυει κ αν είναι άξιο αγοράς θα το εκτιμούσα δεόντως....
Αγόρασέ το!
Εννοείτε πως το καλύτερο κούρδισμα γίνεται μόνο με το αυτί, αλλά χρειάζεται εμπειρία. Ένα εργαλείο σαν το tension watch θα σε βοηθήσει να φέρεις το τύμπανο κοντά στο σωστό κούρδισμα και από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις μερικές ψιλορυθμίσεις με το αυτί.ippex είπε:Παρ όλα αυτά οι πιο έμπειροι μου λένε οτι το καλύτερο κούρδισμα γίνεται με το αυτί.
+1DrRhythm είπε:Επίσης, μέσα στη βαβούρα ενός sound check, άντε να ακούσεις τη διαφορά στο pitch.
Το κούρδισμα των τυμπάνων δεν είναι κάπως γενικό και ασαφές. Μου επιτρέπεις να διαφωνήσω έτσι; Κοίτα και λίγο εδώ http://www.noiz.gr/index.php?page=14 thank you. Κουραστικό ναι. Χρονοβόρο ναι. Όχι όμως ασαφές έτσι;johnny_dark είπε:Γειά σας παιδιά κ sorry για την αργοπορημένη απάντηση έχω είδη στα χέρια μου το κουρδιστίρι της tama κ οφείλω να ομολογήσω οτι κάνει άψογη δουλειά.Επειδή το κούρδισμα των τυμπάνων ειναι κάπως γενικό κ ασαφες το συγκεκριμένο κουρδιστιρι σου δινει ανετα μια βαση για να πατησεις κ απο κει κ περα του αλλαζεις τα φωτα κ γινεται τελειως υποκειμενικο κουρδισμα στο στυλ του καθενα.απλα θελει λεπτομερια κ λιγο υπομονη παραπανω για το φερεις σενα ισο δηλαδη να καταφερεις να ειναι ολες οι γωνιες ισα κουρδισμενες .ειχα κ αλλα κουρδιστιρια πολυ πιο μουφα τα οποια εδιχναν ενδειξη για το ποσο σφιχτα ειναι η βιδα του τυμπανου κ οχι η επιφανεια οπως διχνει το watch tension....ειναι λιγο τσιμπιμενη η τιμη του αλλα αξιζει να το παρεις , εχω δει να δινουν για σκαμπο drums πολυ παραπανω λεφτα...!