jmone
Παλιά καραβάνα
ε αφού είναι γυναίκαharilatron είπε:Παιδιά ζούμε ιστορικές στιγμές....
Εμφανίστηκε καινούριο μέλος που ξεκινάει τώρα να παίζει (καλώς ήλθες κι από μενα) και απέσπασε ισορροπημένες και ψύχραιμες πρότασεις.
ε αφού είναι γυναίκαharilatron είπε:Παιδιά ζούμε ιστορικές στιγμές....
Εμφανίστηκε καινούριο μέλος που ξεκινάει τώρα να παίζει (καλώς ήλθες κι από μενα) και απέσπασε ισορροπημένες και ψύχραιμες πρότασεις.
Αυτο μου θυμιζει Διαμαντοπουλου.....προσθεσε και το "χρειαζομαστε αυτοσυγκρατηση και αυτογνωσια".... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dharilatron είπε:Παιδιά ζούμε ιστορικές στιγμές....![]()
Το χρημα πολλοι εμισησαν το καρμα ουδεις ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΕμφανίστηκε καινούριο μέλος που ξεκινάει τώρα να παίζει (καλώς ήλθες κι από μενα) και απέσπασε ισορροπημένες και ψύχραιμες πρότασεις.
θαυμαζω το δικο σου κουραγιο τζιτζι....εσυ πως μας ανεχεσαι τοσο καιρο τετοιοι καφροι που ημαστε?!lambrosgg είπε:Εγώ ξέρω κάτι άλλο:
Μυριστήκατε γυναίκα στο νοιζ και ορμήσατε όλοι!
Ντροπή σας... Ρώτησε και ένας άλλος για ενισχυτή και έχει μόλις 2 απαντήσεις... Εδώ γέμισαν 2 σελίδες ήδη!
Τέλος πάντων...
athenap καλωσήρθες, πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις +1 κάρμα για το κοράγιο σου να ενταχθείς στην κοινωνια κάφρων.
Όσον αφορά τον ενισχυτή θα κάνεις το εξής απλό πράγμα:
θα ξεκινήσεις ένα πρωί και θα κάνεις μια βόλτα στα καταστήματα με μουσικά όργανα. Θα πάιξεις όλους τους ενισχυτές γύρω στο Budget που διαθέτεις και όποιος σου αρέσει καλύτερα.
Οι γνώμες όλων είναι σεβαστές αλλα και υποκειμενικές! Ο καθένας κρίνει με βάση το γούστο του. Μάζεψε ότι σου είπαν εδω μέσα και πήγαινε να τους δοκιμάσεις.![]()
A sorry αλλά εδώ συμφωνώ με τους 2 προλαλησαντές σου. Αν δεν έλεγε ότι είναι καινούρια θα πέφταμε όλοι και θα λέγαμε ότι έχει ξανασυζητηθεί, ψάξε, έλεος, ίλεος, αλληλούια νταμπανταμπα νταμπα εεεεεε και θα είχε χαθεί το θρεντ αυτό, έπειτα από 1-2 απαντήσεις...bloody_sunday είπε:Βζου και jmone δεν σοβαρεύεστε λιγάκι;