Εντάξει διαφωνούμε, αλλά δεν πειράζει. Καλά είναι και τα ακούσματα, αλλά όλοι έχουν. Και αυτός που ξέρει τίποτα από μουσική έχει ακούσματα. Μπορεί να παίξει μουσική; Μπορεί να δημιουργήσει μουσική; Όχι...IraklisZS είπε:αυτό που λές μου φαίνεται λαθος.
θα το διόρθωνα κάπως έτσι:
Όπως πας στο σχολείο να μάθεις ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ έτσι πας και στο ωδείο να μάθεις μουσική.
τα γράμματα απο μόνα τους δεν είναι τέχνη. Η μουσική απο την άλλη, είναι. Επειδή είσαι φιλόλογος δε σημαίνει οτι έγινες και συγγραφέας, ούτε σου χρειάζεται να είσαι φιλόλογος για να γίνεις συγγραφέας. Λίγη γραμματική και συντακτικό, όμως, κανει καλο.![]()
RayDTutto ούτε εγώ σε συμπαθώ αλλά ο yameth με προειδοποίησε με pm. Αλλιώς θα σου είχα σούρει.. Τώρα απλά σε αποφεύγωRayDTutto είπε:Ω μεγάλε! Νοιώθεις τόσο ανώτερος που ξέρεις τα δέκατα έκτα και μας τεστάρεις κιόλας αν τα ξέρουμε κι εμείς;;; Καλά είσαι πολύ σπουδαγμένος... Πςςςς...
Όσο για τα δικά σου επιχειρήματα περί "ρυθμικής αγωγής" (πρόσεξε τώρα "ρυθμικής ΑΓΩΓΗΣ") των "μαύρων" που "έχουν από τη φύση τους";;;;; τι να πω...
Τα αφήνω να μιλήσουν από μόνα τους.
+1000000000RayDTutto
Νομίζω οτι μιλάς για να μιλάς χωρίς να εχεις να πεις τίποτα
Συγνώμη που το λεω αλλα αυτη την εντύπωση μου δίνεις
Αν πραγματικά εχεις κατι να πεις τεκμηρίωσε το με επιχειρήματα
Οσο για τον Collins τα εχει τα δεκαταεκτα μεσα στο σωμα και το μυαλο του
αν ξερεις βεβαια τι ειναι τα δεκαταεκτα ??? .
Εγω αυτο που προσπαθω ειναι να μεταφράσω αυτο που κανει για να το καταλάβω.
Και πιστεψε με δε γίνετε αλλιως . Οι μαύροι εχουν απιστευετη ρυθμική αγωγή απο τη φύση τους πράγμα που δεν εχουν οι λευκοί ποσο ακόμα οι Ελληνες .
THEOD, δεν συμφωνώ καθόλου.THEOD είπε:Οι μαύροι εχουν απιστευετη ρυθμική αγωγή απο τη φύση τους πράγμα που δεν εχουν οι λευκοί ποσο ακόμα οι Ελληνες .
Πολύ καλόtrigga είπε:Να τσιγκλίσω λίγο?
Οφ τοπικ
Με λιγα κ απλά λόγια ειναι οτι οσο μεγαλώνεις κ ακους μπλούζ θα παιξεις πιο ευκολα γιατι υποσυνείδητα καταγράφεται κ η φραση κ το υφος κ το ρυθμικο κ το φιλ κ ολα.Μολις πιασεις οργανο θα σου βγει.
Ετσι κ εμεις εχουμε μεγαλύτερη ευχερια στα δικα μας παραδοσιακά.Δεν εχει να κάνει με χρώμα τοσο οσο με το που γεννηθηκες κ τι ακουγε το σπιτι σου απ την ωρα που σε ειχανε στην κοιλια ακόμη.Τι δεχεσαι καθημερινα θελωντας και μη.
Δυσκολο να τα αποβάλεις κ να κανεις κατι το οποιο δεν το ακους καθε ωρα.Εκει απαιτείται μεγαλυτερη προσπάθεια για να το βγαλεις.(Σχετικο κ ασχετο γιατι υπαρχουν ανθρωποι με εφεση στο να αφομιώνουν ευκολα τα γκρούβς τα στυλ κτλ.).
Ον τόπικ
Για τον Ροσκομπέκ το λεγα βρε συ και τη συζήτηση (που συνεχίσθη εν μεσω βύνης και μπαχαρίων) που χαμε για τις flats.THEOD είπε:Οκ Καρρυ![]()