Socrates666
Ακροατής
Απο την ψηφοφορια θα εξαρτηθει κ η επιλογη μου να αγορασω mac η pc και τη λειτουργικο θα εγκαταστησω.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αυτό ακριβώς. Στο κάτω κάτω πως μετριέται η λέξη επιδόσεις? πόσο μάλλον όταν μιλάμε για "προγράμματα" γενικάRayDTutto είπε:Τώρα, σώθηκες...
Θελω να ειναι βολικο για καποιο προγραμμα ηχογραφησης, μερικα δεν δουλευουν με windows 7 οπως εμαθα οτι και μερικες καταγραφικες καρτες που ειναι πολυ καλες δεν ειναι συμβατες με windows 7IraklisZS είπε:όταν λές "στα μουσικά προγράμματα" τι ακριβώς εννοείς?
έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου?
προσωπικά δε βλέπω τον λόγο ύπαρξης των XP 32/64 απο τη στιγμή που έχεις και τα 7 στη λίστα.
EDIT
αυτό ακριβώς. Στο κάτω κάτω πως μετριέται η λέξη επιδόσεις? πόσο μάλλον όταν μιλάμε για "προγράμματα" γενικά
χρηματικά?Socrates666 είπε:Λοιπον για να ειναι πιο ξεκαθαρο το τοπιο.....
Αυτο που θελω να κανω ειναι να γραφω σε καποιο στουντιο επαγγελματικα
με συγχρονο εξοπλισμο και τα κομματια να τα κανω μονταζ μονος μου ετσι θα
γλητωνω πολλες ωρες πανακριβης ηχογραφησης....διοτι σε ενα στουντιο που πηγα
τις περισσοτερες ωρες ειμασταν μπροστα στον υπολογιστη κ ο ηχοληπτης σχεδον
μου αλλαζε το κομματι....επειδη ειμαι σχετικα μικρος κ ισως να θεωρει τον εαυτο του
φοβερο παραγωγο ???......τεσπα. το προγραμμα που χρησιμοποιουσε ηταν Cubase και παιζει και στα δυο συστηματα.
εκτός αν το "επαγγελματικός" το χρησιμοποιείς σαν "ποιοτικός"Ποιο πιστευετε οτι ειναι το πιο βολικο για επαγγελματικη χρηση στον τομεα της μουσικης τεχνολογιας?
Μεχρι τωρα δουλευω σε xp 32bit σε pentium4 για ιντερνετ μουσικη ταινιες και κανα officegiannis είπε:Οπότε είσαι χωρίς μηχάνημα φαντάζομαι,
Μπορείς να φτιάξεις ένα special pc, η να πάρεις ένα imac, προσωπικά θα διάλεγα την δεύτερη επιλογή ,ωστόσο έχει να κάνει και με την χρήση , το daw που θα χρησιμοποιέις κτλ.