Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι, πολυ σωστο...delta66 είπε:Αν βαζεις τωρα τοσο γκαζι που δεν "ακουγεται" με τιποτα ο ηχος, τοτε.....
πιο είναι το σωστό?stavrilian είπε:Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι, πολυ σωστο...Αν βαζεις τωρα τοσο γκαζι που δεν "ακουγεται" με τιποτα ο ηχος, τοτε.....
λάθος κιθάρα διάλεγε τόσα χρόνια ο blackmore που συνήθως έπαιζε με τσίτα το gain η δεν υπήρχαν οι humbuckers το 70?stavrilian είπε:Δεν ειμαι σιγουρος πως αυτο εννοουσε ο delta, αυτο τουλαχιστον που καταλαβα εγω ειναι οτι, αν αυτο που θες να παιξεις, απαιτει τοσο gain που να γινεται χαμος απο το hum των μονων, τοτε κατι δεν παει καλα με το παιξιμο σου, ή διαλεξες λαθος κιθαρα.
Προς θεου δεν θελω να πω κατι για σενα!
ο thomas blug χρησιμοποιει dummy coil,βεβαια απτο αυτο δεν μπορεις να ξεχωρισεις την ελαττωση του hum αλλα μπορεις να καταλαβεις αν αλλαζει ο ηχος των single coil(για μενα δεν αλλαζει)delta66 είπε:Τελικα δεν ανεβαζεις κανα δειγμα να δουμε πως ακουγεται ο μονος χωρις θορυβο με την πατεντα σου? :![]()
Σιγουρα ειναι θεμιτο, αλλα αμφιβαλω ως προς το κατα ποσο μπορει να συμβει αυτο χωρις να αλλοιωνει τον ηχο...αν δηλαδή βρεθεί τρόπος (όχι απαραίτητα η πατέντα του dummy coil που έκανα εγώ)να μην έχεις πλέον hum χωρίς να αλλοιώνεται ο ήχος δεν είναι πολύ ευχάριστο και θεμιτό?
αυτό δεν προσπαθούμε να γλιτώσουμε(αν γίνετε βέβαια)?τι συζητάμε τόση ώρα?stavrilian είπε:Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι ο μονος σε βαζει σε μια λογικη να μειωσεις gain, ακομα και λογο hum σε ακραιες ρθμισεις, απλα αυτο.
το gain μου φτάνει μια χαρά αλλά δεν μου αρέσει το hum,Τώρα αν δεν σου φτάνει το gain που προσφέρει ένας μονός μαγνήτης και θες ακόμη περισσότερο, τόσο ώστε να σου δημιουργεί πρόβλημα, ε τότε ναι κάτι δεν πάει καλά με το παίξιμο σου, ή διάλεξες λάθος κιθάρα.
τι δεν συνέβαινε ακριβώς? δεν έπαιζε με single coil?δεν έπαιζε με αρκετό gain η δεν είχε hum?Προφανώς και δεν συνέβαινε αυτό με τον blackmore!
εγώ έχω μάθει στην ζωή μου να μην αμφιβάλω αλλά να δοκιμάζωΣιγουρα ειναι θεμιτο, αλλα αμφιβαλω ως προς το κατα ποσο μπορει να συμβει αυτο χωρις να αλλοιωνει τον ηχο...
αν το εχεις δοκιμασει και ειναι καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο τοτε ναι.dkall είπε:http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_hum_debugger.htm
Πατας το κουμπακι , εχεις βζζζζζζ , ξαναπατας το κουμπακι , δεν εχεις βζζζζ και
περιπου 95% του ηχου σου
(για οσους βαριουνται τις μοντες)
Σκεφτηκες μηπως αναγκαστηκε να παιξει με noiseless, οπως και τοσοι αλλοι?Ο eric clapton που παίζει με noiseless δεν ξέρει τι του γίνετε λες?
αυτό δεν σου λέω βρε κούκλε μου?πως αναγκαστικα να ψαχτώ με διάφορους τρόπους για να γλιτώσω τον θόρυβο όπως χιλιάδες άλλοι κιθαρίστες?(+τoν eric clapton)stavrilian είπε:Σκεφτηκες μηπως αναγκαστηκε να παιξει με noiseless, οπως και τοσοι αλλοι?Ο eric clapton που παίζει με noiseless δεν ξέρει τι του γίνετε λες?