Δ
Εκπληκτικό Σχόλιο.... την μουσική δεν την έκανε ο Vangelis όπως όλοι θα θέλαμε, αλλά την έκανε ένας άλλος ο οποίος είναι ΜΑΙΤΡ, παρ' ότι ίσως δεν τον έχει πάρει το μάτι/αυτί σας (εγώ τον ξέρω γιατί είμαι και κλασικόβιος).nickel είπε:από σχόλιο στο reddit: "I hope they dust off a CS-80 for this"![]()
Ναι, Jóhann Jóhannsson, τώρα διάβαζα γιαυτόνtrolley είπε:Εκπληκτικό Σχόλιο.... την μουσική δεν την έκανε ο Vangelis όπως όλοι θα θέλαμε, αλλά την έκανε ένας άλλος ο οποίος είναι ΜΑΙΤΡ, παρ' ότι ίσως δεν τον έχει πάρει το μάτι/αυτί σας (εγώ τον ξέρω γιατί είμαι και κλασικόβιος).
Καλά αυτό θα ήταν Ταινιαρα ! ;D ;D ;D ;Dtrolley είπε:Ειδικά προς τον LK: ρε τρελέ, πήγες σινεμά να δεις Ταραντίνο και έχεις επιφυλάξεις να πας να δεις αυτή τη ταινία; Σου αξίζει να γυρίσει ο Ταραντίνο τη συνέχεια του Τιτανικού (με τον ΝτιΚάπριο ζόμπι και τέτοια).
Εγώ πάω μόνο θερινό πλέον και ειδικα αν παίζει και Γούντι Άλεν ακόμα καλύτερα.LK είπε:Και εγω δεν πάω σινεμά (ο Ταραντινος ηταν εξαιρεση ;D- από τότε εχω να παω.).
To παίζει στο ΟΡΦΕΥΣ στη Βουλιαγμένηςdimsonic είπε:εγω ξεχασα τι ακριβώς ηταν η πρωτη....τι 35 χρόνια. ... μονο τον φορντ θυμα μια γκομενα τον κακο ενα αμάξι σκοταδι και κατι ουρανοξύστες. ..και οτι η μουσική ήταν του Βαγγέλα...
αρα πρέπει να δω πρώτα ξανα το πρώτο. ...
το παίζει πουθενά?
Έχει Βουλιαγμένης και στην Θεσσαλονίκη? ;D ;Dcos_dr είπε:To παίζει στο ΟΡΦΕΥΣ στη Βουλιαγμένης
ας κατέβει με τον καρβουνιάρη και παίρνει λεωφορεία μετά με τον εισπράκτοραfusiongtr είπε:Έχει Βουλιαγμένης και στην Θεσσαλονίκη? ;D ;D