Θέλω να φτιάξω περίεργη κιθάρα! πάρτε μάτι..

Saitek

Μόνιμος θαμώνας
Ρε παίδες, πως γίνετε να βάλεις τον καθρέφτη;

Παλεύεται να φτιάξεις μια ρεπλίκα;

M1d1manson.jpg

Περισσότερα info στο http://www.musewiki.org/M1D1_Manson

http://groups.msn.com/musefansclub/mansonm1d1.msnw

ΥΣ: Το Kaoss δεν με ενδιαφέρει..

Κόλλα αυτοκόλλητο καθρέφτη, φέρνουν τα LIDL την πέμπτη 6 ευρώ το τετραγωνικό, πρώτο πράμα.

Saitek είπε:
Ρεε μιλήστε μια φορά σοβαρά..
Πήγαινε στον τζαμά σου.

Φτιάξτε πατρόν του σώματος της κιθάρας σου.

Κολλήστε τον καθρέφτη πάνω στο σώμα.

Πλήρωσε.

Φύγε.

Μάθε να ζεις με τις 7-8 οκάδες που θα ζυγίζει το κουκλί σου.

>>    >>  >> με το φόβο ότι ο καθρέφτης θα πέσει και θα σου κόψει τα πόδια.

Αρκετά σοβαρός;

Υ.Γ: Καθαρίζεις μόνο με το κλασικό vintage Azax:

AZAX_GIA_TA_TZAMIA.jpg

Earendil είπε:
Πήγαινε στον τζαμά σου.

Φτιάξτε πατρόν του σώματος της κιθάρας σου.

Κολλήστε τον καθρέφτη πάνω στο σώμα.

Πλήρωσε.

Φύγε.
Είσαι σίγουρος ότι ειναι τόσο απλό και δεν πρέπει να κάνω κάποια τροποποίηση στο σώμα;

δεν ειμαι ειδικος στο θεμα...αλλα δεν νομιζω ο καθρεπτης απο τον τζαμτζη να σε βολεψει...

το αυτοκολλητο καθρεπτης δεν μου φαινεται ασχημη ιδεα,

αλλα αν δεν σου κανει.....εδω ειναι η λυση σου:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=158142.0

;)

Saitek είπε:
Είσαι σίγουρος ότι ειναι τόσο απλό και δεν πρέπει να κάνω κάποια τροποποίηση στο σώμα;
Πήρες στα σοβαρά την πλάκα και στην πλάκα την σοβαρή απάντηση μάλλον, ε;

Saitek είπε:
Είμαι σίγουρος πως δεν είναι ούτε τόσο απλό ούτε εντελώς ακίνδυνο σε βάθος χρόνου. Η λύση που σου πρότεινε ο Κώστας μου φαίνεται απείρως προτιμότερη.

Earendil είπε:
Είμαι σίγουρος πως δεν είναι ούτε τόσο απλό ούτε εντελώς ακίνδυνο σε βάθος χρόνου. Η λύση που σου πρότεινε ο Κώστας μου φαίνεται απείρως προτιμότερη.
Θα προτιμούσα καθρέφτη, αλλα λογικά θα πρέπει να είναι λίγο λεπτός;

Saitek είπε:
Μικροπραγματακια στον καθρεπτη σου ισως να θελεις... κανα routing για τους μαγνητες και τετοια... (ελεος).

delta66 είπε:
αυτοκολλητη αλουμινοταινια (εβαλα στο ενυδρειο, στο καπακι απο κατω αντι για ανακλαστηρα στις λαμπες).

Πανευκολη τοποθετηση.

Απο πρακτικερ  :)
Ρε παιδιά είπαμε όχι ταινίες, καλή η ιδέα αλλα θα γίνει πανυγήρι η κιθάρα.. ξαναλέω ότι πρέπει να μπει καθρέφτης..και μετά να τον ραγίσω. Αυτό που με ενοχλεί τώρα είναι, αν θα γίνει κάποια πατάτα επειδή ο καθρέφτης θα αυξήσει λίγο το ύψος..

Saitek είπε:
Ρε παιδιά είπαμε όχι ταινίες, καλή η ιδέα αλλα θα γίνει πανυγήρι η κιθάρα.. ξαναλέω ότι πρέπει να μπει καθρέφτης..και μετά να τον ραγίσω. Αυτό που με ενοχλεί τώρα είναι, αν θα γίνει κάποια πατάτα επειδή ο καθρέφτης θα αυξήσει λίγο το ύψος..
Να τον παρεις φιμε να μην τυφλωνει με τις ανακλασεις απο το στρομπο light αυτους που θα σε βλεπουν ?

να βαλεις και κανενα συρταρι να γινει πορτμαντω... :)

ερωτηση: αυτος ο αυτοκολητος καθρεφτης αν μπει σε απολυτα ομαλη επιφανεια ειναι κανονικος καθρεφτης ή κανει κοιλαδες και κυρτωματα και σε δειχνει μια σινεμασκοπ και μια σαν τον ντανι ντε βιτο?

Δεν είναι καθρέφτης αυτό παιδιά. Είναι πλέξιγκλας με ασημί "πλάτη". Τέτοια "ραγίσματα" δεν γίνονται σε γυαλί...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back