Το οποίο μας δείχνει ξεκάθαρα ότι το If it's stupid but it works, it isn't stupid έχει και τα όριά του!I pissed on a humbucker cover I had, it worked real good. Left it outside for a few days, then washed it off with the garden hose.
Μάλλον ναι, όμως το σύρμα κατσαρόλας που προτείνεται (για παράδειγμα), θα μπορεί να εφαρμοστεί και εκεί.RayDTutto είπε:Για πόλους δε λέει ο OP; Όχι για καπάκια... νομίζω...
Όχι, το χαλάει σίγουρα (το πλαστικό που είναι φτιαγμένα τα περισσότερα σημερινά καπάκια).harilatron είπε:(προσοχή στο πλαστικό - μάλλον το χαλάει).
Στους πόλους του μαγνήτη.n4Sha είπε:ποιους πολους? τα ποτενσιομετρα?
Το βερνίκι νυχιών είναι πολύ χρήσιμο να το έχεις δίπλα σου όταν μαστορεύεις - ειδικά μαγνήτες. 8)... Ωραίο το κολπάκι με το βερνίκι νυχιών Χάρυ, απλώς τρομάζω με τις ιδέες σου ώρες ώρες.8) 8) ;D
Αυτό είναι αλήθεια και ενδεχομένως είναι καταλληλότερο ως υλικό αυτό που λέει ο pericles. Αλλά αν το βερνίκι νυχιών είναι κόκκινο και ανήκει σε όμορφη γυναίκα, ο μαγνήτης βγάζει περισσότερο ψυχή.pericles είπε:Δεν ειμαι ειδημων στο συγκεκριμενο θεμα αλλα αντι για βερνικι νυχιων παλια χρησιμοποιουσαμε ενα ειδικο βερνικι για να συγκρατουμε τα τυλιγματα των μετασχηματιστων ,πηνιων κλπ.Τα εχουν αυτα τα υλικα οσοι τυλιγουν μετασχηματιστες,επισκευαζουν μεγαφωνα κλπ.
Χωρίς πλάκα, το έχω χρησιμοποιήσει κατά κόρον σε μοντελιστικά project (άλλο modeling αυτό, μην μπερδεύεστε!). Και είναι ιδανικό για να κλείνει πόρους σε γύψο και άλλα πορώδη υλικά (και ξύλο; γιατί όχι; ) Άρα θα μπορούσε να είναι ένα καλό όπλο για επισκευές.harilatron είπε:Το βερνίκι νυχιών είναι πολύ χρήσιμο να το έχεις δίπλα σου όταν μαστορεύεις - ειδικά μαγνήτες. 8)
Το έχω χρησιμοποιήσει για να συγκρατήσω σπείρες που ξετυλίγονταν από μόνες τους.
μπορεις επισης να τους βαλεις όχι ετσι αλλα να τους βγαλεις και να τους αφησεις μονους τους σε ενα ταπερ (?) με σοδα αλλα οχι την κανονικη την πρασινη. με του πολους κατω