Θέλει κανείς να τραγουδήσει?

sergei

Της παρέας
Υπάρχει κανένας που να θέλει να με βοηθήσει τραγουδώντας ενα κομματι μου? Υπάρχουν στίχοι και ψάχνω μια καλη φωνή για να τους πει... Υπάρχει και ένα μικρό πρόβλημα... επειδή τα όργανα εχουν ήδη ηχογραφηθειο δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγης τονικότητας διότι ειναι και 10 λεπτα κομματι.

οκ. μπορώ να δοκιμάσω αλλα σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα να βρισκόμασταν για να μου έλεγες πως ακριβώς το θέλεις. Τέλος πάντων. Αν θέλεις συνεχίζουμε σε πμ και ας μείνει το θέμα εδώ για να ποστάρει και κανείς άλλος αν γουστάρει ;)

Κι εγώ ενδιαφέρομαι γενικώς, αλλά δεν ανεβάζεις και κάπου το κομάτι για να ξέρουμε για τι περίπου μιλάμε; :)

Για να σε βοηθήσουμε,δώσε μας την μουσική..10 λεπτά κομμάτι δεν θα πάει με mail,οπότε βρες έναν άλλον τρόπο.Δώσε μας κάποιο link...

Λοπον παιδια για να μην τα πολυλογουμε, όποιος ενδιαφέρεται μου δίνει με πμ το msn του. με το msn ειναι πιο ευκολο κι εγω να κουσω κανα sample των φωνών σας και εσεις να παρεται το τραγουδι να το ακουσετε

Προς τι αυτη η εμμονη να μην το ανεβασεις σε ραπιντ? Εκτος αν εισαι με pstn...

Προς τι αυτη η εμμονη να μην το ανεβασεις σε ραπιντ? Εκτος αν εισαι με pstn...
επειδή

1. με τη φωνή μου χανει πολυ

2. δεν ειναι 100% ετοιμο οσο αφορα την ηχογραφηση των οργανων, οποτε θα αρχισεται ολοι¨κανε κεινοι κανε το αλλο" και θα μου σπασετε τα νευρα

3. ενα μη ολοκληρωμενο κομματι δεν χρειαζεται να το ακούνε "ολοι" παρα μονο οσοι εμπλέκονται στην εγγραφή του, η τελος παντων δοκιμαζουν να εμπλακουν

Εσεις γιατι τοση εμονη να μην δινεται msn η ενα mail, ωστε να ακουσω τις φωνες σας με ικαποιο sample που πιθανον θα μου στειλετε?

Την δική μου φωνή μπορείς να την ακούσεις στην συνεργασία μου με τον metal στην θεματική ενότητα Rock κομμάτι χωρίς φωνή...(γιατί δεν έχω emoticons πια..?)

Trending...

Νέα θέματα

Back