Τι σημασία έχει? Και με harley benton να έπαιζε... ;D (Σκέψου πόσο ανέβηκαν σήμερα οι πωλήσεις όταν είδαν ότι παίζει και ο ίδιος, αντίθετα με τα περισσότερα signature μοντέλα)X-minor είπε:Και μόλις πρόσεξα ότι κι ο Flea παίζει με τις αηδίες τα fleabass... :-\
Κ εγώ αυτό έβλεπα ^^X-minor είπε:Και μόλις πρόσεξα ότι κι ο Flea παίζει με τις αηδίες τα fleabass... :-\
Καλά με το rig του και σκούπα με χορδές να είχε το ίδιο θα'ταν, δε λέω, απλά... FLEABASS?!?!? Πραγματικά απ'τα πιο άσχημα όργανα που έχω δεί ρε παιδιά! Αλλά ναί, το ψιλιάστηκα ότι έπαιζε promotion. Λογικότατο.fleamail είπε:Τι σημασία έχει? Και με harley benton να έπαιζε... ;D (Σκέψου πόσο ανέβηκαν σήμερα οι πωλήσεις όταν είδαν ότι παίζει και ο ίδιος, αντίθετα με τα περισσότερα signature μοντέλα)
Δεν είναι άσχημα εμφανισιακά... Εμένα προσωπικά μου αρέσουνε... Απλά από την ώρα που βγήκαν έχω διαβάσει τα χειρότερα για αυτά...X-minor είπε:Καλά με το rig του και σκούπα με χορδές να είχε το ίδιο θα'ταν, δε λέω, απλά... FLEABASS?!?!? Πραγματικά απ'τα πιο άσχημα όργανα που έχω δεί ρε παιδιά! Αλλά ναί, το ψιλιάστηκα ότι έπαιζε promotion. Λογικότατο.
To p του μπίχλα θα'πρεπε να βγεί σε κανονικό μοντέλο από τη Fender και μάλλιστα και με maple ταστιέρα. ΤΟΣΟ τα σπάει. Και σοβαρολογώ! 8)Evilnye είπε:Ω εμφανισιακά θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο :/
Ακόμα και το πρεσιζιον του μπίχλα για τα πανηγύρια μου αρέσει πιο πολύ.
Καλά θα ήταν να έφταιγε το rig!!! ;DX-minor είπε:Καλά με το rig του και σκούπα με χορδές να είχε το ίδιο θα'ταν
Χάνω πάσα ιδέα!fleamail είπε:Καλά θα ήταν να έφταιγε το rig!!! ;D
Εμένα μ αρέσουν, όχι σε αυτό το χρώμα βέβαια.
Και η γέφυρα καλή είναι.X-minor είπε:Το χρώμα ναί, κορυφή. Το μπάσσο γενικώς... μπλιαχ!!!
:-XX-minor είπε:Το χρώμα ναί, κορυφή. Το μπάσσο γενικώς... μπλιαχ!!!
Θα'ταν μια καλή κίνηση...Evilnye είπε:Μήπως να κοπεί το θέμα και το καινούριο να λέγεται ΜΙΣΩ/ ΑΓΑΠΩ το Φλημπεης;
Ευτυχώς που το είπες και εσύ γιατί περίμενα να ακούσω γνώμες... Άρα δεν είμαι ο μόνος βαρεμένος εδώ πέρα...fleamail είπε:Εμένα γιατί μου άρεσε περισσότερο ο stock? ;D
Ασυζητητί......fleamail είπε:Εμένα γιατί μου άρεσε περισσότερο ο stock? ;D