Για τα pro tools μιλάς; ;D ;D ;DSuperfunk είπε:αυτο δεν ειναι βιντεο,αυτο ειναι το απολυτο wet dream του SF ;D
Superfunk είπε:μια 70s Telecaster Deluxe
Εγώ πάντως, όποια σου αρέσει εσένα, κανένα πρόβλημα. ;DΑλήθεια , αν σου έβαζα το μαχαίρι στο λαιμό , ποια ΜΙΑ tele θα διάλεγες;
Σήμερα άλλαξα χορδές στη Strat ….και ξανα- ασχολήθηκα μαζί της ύστερα από 7 μήνες!!!! Είδες , και εγώ καλός είμαι μαζί σου!Jazzjoker είπε:Εγώ πάντως, όποια σου αρέσει εσένα, κανένα πρόβλημα. ;D
Mοβ είναι;;; Kinky!Fender?
Mια ελαφρια στοκ τελε του 1966 με round lam rosewood fretboard (σαφως η αγαπημενη μου χρονια της Fender).
Γενικα απο οσες τελε εχω παιξει ποτε μου (και τις ...200... ;D)?
Την ακρη δεξια που την εχω φτιαξει ακριβως οπως θελω με τα χερακια μου (ενα copy μιας 66 tele ειναι αλλα με κτηνωδες μπρατσο).
???Superfunk είπε:Οχι ρε και μωβ,vintage blonde ειναι!
κανει και για στρατο H/H αυτημιας και εχει tremolo bridge.εαν στην ουσια δεν ειναι !!!saviola είπε:Λάκη μην τους ακούς, μακράν η πιο όμορφη tele ειναι αυτή:
http://www.fender.com/en-GR/products/search.php?partno=0142002300
Είναι οτι πιο όμορφο εχω δει :'( :'( :'(
(εκτός απο το headstock, χάθηκε να ειναι σαν τις telecustom - κλασικό headstock & 7.25αρι radius)
εδω εισαιΚαι ειχα δει ενα τέλειο τρεμολο που ειχε τα βαγονάκια της κλασικής γέφυρας.Οτι πιο ομορφο εχω δει, αλλα αντε βρες το & αντε να ταιριάξει κτλ.
Τι; Κάθε μέρα με τις χορδές θα ασχολούμαστε;saviola είπε:Λακη και μετα νομιζω οτι εγω βαριεμαι να αλλαζω χορδες (7 μηνες).