http://cognitivefun.net/test/1
Στο minimum των πεντε φορών εβγαλα 218,60ms
Εντάξει, καλό latency εχω. λολ
Ο επόμενος.
Στο minimum των πεντε φορών εβγαλα 218,60ms
Εντάξει, καλό latency εχω. λολ
Ο επόμενος.
cos_dr είπε:Αυτά τα μαραφετια τα βγάζουν μυστικές υπηρεσίες για να τεσταρουν και μετά να στρατολογουν ανθρώπους για να τους εκπαιδευουν και να τους χρησιμοποιούν σε μαύρες επιχειρήσεις επιβολής των συμφερόντων τους. Εξωγηινου τους έμαθαν αυτές τις τακτικές από την αρχαιότητα, στην ατλαντιδα είχαν υπερυπολογιστες και όπλα αντιυλης. Αλλά άμα τα πεις αυτά έξω θα σε πούνε σχιζοφρενη και θα σου κάνουν καζουρα. χαχαχαχαχαχα
Δεν θα τολμήσουν ποτέ να το κάνουν αυτό γιατί ξέρουν οτι ΕΓΩ έχω στην κατοχή μου το πολοτουσ και επίσης ξέρουν οτι είμαι αρκετά τρελός ώστε να το χρησιμοποιήσω.Holystone είπε:
Ξέρεις τωρα τι έκανες;;;;;;
......
.....
Μην....
.... Αν σου χτυπήσουν την πόρτα μην ανοίξεις!
MIB σε 26 δευτερόλεπτα στην πόρτα σου (και δεν θα ειναι ο Will Smith!)
;D
Καλή χρονια παίδες!
μηπως παλαιοτερα υπηρξες ψηφοφορος του Μπαμπη του Κωνσταντοπουλου?cos_dr είπε:Δεν θα τολμήσουν ποτέ να το κάνουν αυτό γιατί ξέρουν οτι ΕΓΩ έχω στην κατοχή μου το πολοτουσ και επίσης ξέρουν οτι είμαι αρκετά τρελός ώστε να το χρησιμοποιήσω.
Γι αυτό αρκούνται μόνο στην καζούρα.
Καταλαβαίνεις έτσι?
τι λες............Superfunk είπε:39ms!
η αληθεια ειναι οτι κατα τη διαρκεια των εορτων ηπια καφε 4 φορες,συνηθως πινω μονο τσαϊ ;D
Έχω δει να ποστάρεις απαντήσεις πιο γρήγορα. ;DSuperfunk είπε:39ms!
η αληθεια ειναι οτι κατα τη διαρκεια των εορτων ηπια καφε 4 φορες,συνηθως πινω μονο τσαϊ ;D
RayDTutto είπε:Έχω δει να ποστάρεις απαντήσεις πιο γρήγορα. ;D