blues power
Μόνιμος θαμώνας
Στα νεοελληνικά δεν αποκαλείται πορτοκαλί αλλά " ροζάάάάάκι " ,με αυτό το σιχαμένο,μακρόσυρτο,βραχύ,παχύ καί αγενές Α.Nikolas είπε:Πέρασε μήπως με κόκκινο σε φανάρι (βαθύ πορτοκαλί λέγεται).
Στα νεοελληνικά δεν αποκαλείται πορτοκαλί αλλά " ροζάάάάάκι " ,με αυτό το σιχαμένο,μακρόσυρτο,βραχύ,παχύ καί αγενές Α.Nikolas είπε:Πέρασε μήπως με κόκκινο σε φανάρι (βαθύ πορτοκαλί λέγεται).
Ε εντάξει τότε, σε καταλαβαίνω μιας και φέτος για πρώτη φορά είχα την ευκαρία να απολαύσω το Βερολίνο (σαφώς δε συγκρίνεται). Το πολύ πολύ να τον παίρνεις τηλέφωνο που και που να του λες να αυξήσει λίιιιγο το volume και θα τον ακούς μια χαρά και ας είναι hundreds of miles away ;DSuperfunk είπε:Εκει ειναι ακριβα (Μοναχο),τι ακριβα δηλ.σαν την Αθηνα ειναι οι τιμες αλλα δυστυχως δεν μου αρεσει οσο το Βερολινο...(μαμαω τις πολεις ειναι αλλα κακομαθα στο ..μεγαλειο του Berlin,που εχει και τις μισες τιμες,ας ειναι καλα τα κομουνια... ;D ;D)
δυστυχως απο τον εμφυλιο και μετα η επαρχεια φυτοζωει και οι ευκαιριες για οικονομικη αναπτυξη ,εντεχνα,καταστρεφονται απο το ιδιο το κρατος (μη με ρωτας γιατι ειναι μεγαλη ιστορια)Μήπως η επαρχεία είναι μια λύση;
Τελικά είσαι πραγματικά κουμουνιστής!!!!!!Superfunk είπε:Σαφως και η αναπτυξη της περιφερειας ειναι Η λυση αλλα οσο οι κυβερνωντες επιθυμουν να..παραγουν μιζεριασμενους και εξαθλιωμενου πολιτες βορα στην κυμαδομηχανη των ελαχιστων προνομιουχων ως φτηνο εργατικο δυναμικο ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αλλαξει...
Σαν ιδέα ακούγεται πάρα πολύ ωραία η περιφέρεια (φύση,πιό χαλαροί ρυθμοί κλπ)Nikolas είπε:Έχοντας ζήσει και 6 χρόνια στα Γιάννενα: Μήπως η επαρχεία είναι μια λύση; Εγώ ευχαρίστως μεγάλωνα τα παιδιά μου Βόλο, Γιάννενα, ακόμη και Ξάνθη! Χίονι; στη 1 ώρα. Θάλασσα; Στη 1 ώρα! Σινεμά; 3! Θέατρο; Ναι! Ιντερνετ; Ναι (έχει ο Ηλίας, άρα ναι! ;D)
Μήπως το κώλυμα μας με το Αθήνα είναι κακό;
Ίσως αντιπαθεί τις τέλε αρχηγέ... ;D ;D ;DSuperfunk είπε:απο το να τρωω στη μαπα τον...μουτσουνα τον γειτονα μου (5 χρονια και δεν μου εχει πει ΜΙΑ καλημερα)
Σωστά Νίκο. Δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία που εκφράζεται συνήθως "ναι ρε συ, αλλά η καλημέρα του ξένου είναι τυπική και ψεύτικη" λες και του κάναν ψυχανάλυση. Κύριοι ευθαρσώς (και γνώστης των συνεπειών του νόμου) δηλώνω ότι προτιμώ την ψεύτικη χαμογελαστή καλημέρα του κεντροευρωπαίου από το "αυθεντικό" πρωινό χωρίς-τσιγάρο-και-καφέ-ακόμα κατσούφιασμα και ενίοτε μπινελίκι του νεοέλληνα.Superfunk είπε:απο το να τρωω στη μαπα τον...μουτσουνα τον γειτονα μου (5 χρονια και δεν μου εχει πει ΜΙΑ καλημερα) & να αντιμετωπιζομαι σαν ο...ανωμαλος της γειτονιας οταν πω καλημερα σε κανα περαστικο το πρωϊ που βγαζω βολτα το σκυλο μου στο παρκο καλυτερα ειναι... ;D
Καλα αυτη και αν ειναι η μεγαλυτερη παπαρια (μετα την επιμονη καποιων οτι ακομα ολοι οι Ελληνες ειναι σαν τον...Ζορμπα ;D) που εχω ακουσει ποτε μου."ναι ρε συ, αλλά η καλημέρα του ξένου είναι τυπική και ψεύτικη"
ενω εδω στην Αθηνα σε καθε γωνια ο νεαροκοσμος αναλυει τα γραπτα του Προυστ,τις ταινιες του Κομπαγιασι και την μπλε περιοδο του Πικασο... και οι..τσαντες των φοιτητων στεναζουν κατω απο το βαρος της "Φυσικής ακρόασης" του..Αριστοτελη... ;Dοι δυσκολίες επικοινωνίας με το νεαρό κόσμο εκεί είναι ΠΟΛΥ μεγάλες εάν θέλεις το επίπεδο συζήτησης να φύγει από τον χαβαλέ και να ανέβει ένα notch πολιτισμικά.
Superfunk είπε:ενω εδω στην Αθηνα σε καθε γωνια ο νεαροκοσμος αναλυει τα γραπτα του Προυστ,τις ταινιες του Κομπαγιασι και την μπλε περιοδο του Πικασο... και οι..τσαντες των φοιτητων στεναζουν κατω απο το βαρος της "Φυσικής ακρόασης" του..Αριστοτελη... ;D
και ολα αυτα σε ενα περιβαλλον οπου παιανιζουν οι συμφωνιες του Σιμπελιους και το Almost Blue του Miles Davis...![]()
Α, όλα κιόλα. Σ' όποιο μαγαζί ακούω Σιμπέλιους, σηκώνομαι και φεύγω.....Superfunk είπε:και ολα αυτα σε ενα περιβαλλον οπου παιανιζουν οι συμφωνιες του Σιμπελιους και το Almost Blue του Miles Davis...![]()
Ναι αρχηγε μου ,πλακα κανω και συμφωνω απολυτα.Παγίως εμφατικός Grin αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
αφου ειμαι ΖΟΡΜΠΑΣ ρε!Παιζεται ο Ζορμπας? ;D ;Dδεν παίζεσαι ώρες-ώρες Smiley