TELEGUN FAT FOOT (new version)

Stevie@

Μόνιμος θαμώνας
Kαταρχήν δηλώνω κάτοχος του νέου βελτιωμένου Τelegun Fat Foot...!!!  8) Είμαι ο πρώτος που πήρα το πρώτο κομμάτι απ'την καινούργια σειρά (ολόμαυρο box με διάφορες μικροβελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο) & πριν πω οτιδήποτε θελω να ξέρετε ότι είμαι τόσο ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα φαινόταν σαν Διαφήμηση αν έγραφα όλα αυτά που σκόπευα να γράψω.....

Αποφάσισα λοιπον να παραμείνω ψύχραιμος και να μην πολυλογήσω.

Απλά ότι καλύτερο έχω παίξει ποτέ στην ζωή μου απο distortion EVER!!!

Καποιος είχε πει τα 400 ευρώ είναι πολλά.. ε λοιπόν, αποψη μου,εγώ θα το πουλούσα τουλάχιστον 600!!! (ποτε δεν φανταζόμουνα οτι θα το λεγα αυτό αλλά νομίζω το πήρα φτηνά κιολας στα 4 καταστάρικα γιατί είναι ακριβώς και πολύ παραπάνω απ'ότι έψαχνα τόσα χρόνια...)

Μήτσο συγχαρητήρια φίλε ότι και να πω λιγο θα είναι...  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χαίρομαι που σου αρέσει τόσο... όμως πολλά λεφτά ότι κι αν πείς.

Μισο μηνιάτικο για κάποιους από εμάς.

Ναι εντάξει ανάλογα τι βαρύτητα δίνεις στον εξοπλισμό σου. Εγώ πχ για το ψαξιμο παρε δώσε πετάλια έχω δώσει πάνω απο 1000 ευρώ να μαι ειλικρινής όλο αυτό το καιρό να δοκιμάζω μόνο distortions. 50 ευρώ εκεί 100 ευρώ εκεί 115 το άλλο 40 το επόμενο πετάλι 250 το ύποτίθεμενα καλό... όχι πάρε κεφαλή όχι πάρε πεταλιέρα όχι δεν βολεύει το ένα όχι πούλα το άλλο.... απλά τώρα σταματάω το ψάξιμο ήρθε η στιγμή που περίμενα τοσο καιρό και σου μιλάω ειλικρινά φίλε δεν υπάρχει αυτό το πετάλι....  :o

Μην νομίζεις και γω ζορίστικα να τα δώσω δεν ειμαι πλούσιος, αλλά όταν το άκουσα απλά επρεπε να το πάρω......

Αν δεν μπορείς να κουβαλάς ένα half-stack μαζί σου σε κάθε live το fat foot (τουλάχιστον το παλιό που'χα ακούσει) είναι πραγματικά lifesaver, και αρίστης ποιότητας με ΜΕΓΑΛΟ ήχο. Η τιμή δεν είναι και η πιο βατή, σίγουρα, αλλά πιστεύω πως αξίζει το πετάλι.

Anyway, με γειά Stevie!  :)

X-minor είπε:
Αν δεν μπορείς να κουβαλάς ένα half-stack μαζί σου σε κάθε live το fat foot (τουλάχιστον το παλιό που'χα ακούσει) είναι πραγματικά lifesaver, και αρίστης ποιότητας με ΜΕΓΑΛΟ ήχο. Η τιμή δεν είναι και η πιο βατή, σίγουρα, αλλά πιστεύω πως αξίζει το πετάλι.

Anyway, με γειά Stevie!  :)
Να σαι καλά φιλαράκι!! Αξίζει δεν αξίζει είναι στην κρίση του καθενός..., δεν με νοιάζει αυτό πλεον... για μένα αξίζει τα διπλά και όχι μόνο βρήκα αυτό που ήθελα αλλά τελειωσα με το ψάξιμο του ήχου άρα και με τα έξοδα για distortion pedals κτλ κτλ.  8)  Εχτές πήγα να το  δοκιμάσω σε διάφορες κεφαλές στο red house και όταν μπήκα στην αίθουσα λέω: εάν βγάλω καλό ήχο στην κεφαλή  line6 spider στο καθαρό καναλι που ότι πετάλι και να χω βάλει βγαίνει τζούφιο λόγο solid state και modeling, τότε στις λαμπάτες κεφαλές θα είναι SUPER!!! Οχι μόνο έβγαλα παρόμοιο ήχο με xyz- face down in the gutter... έκανα 2-3 ώρες να το χωνέψω τι ηχάρα έβγαζε.. να φανταστείς πήγα με σκοπό για να το δοκιμάσω πάνω σε διαφορες κεφαλές και συνηδητοποίησα ότι το άφησα καρφωμένο στον line6 μέχρι το τέλος του practise γιατί δεν ήθελα να χαλάσει η ήχαρα που έβγαζε!!!!!!!!!!!  :o

Όλες αυτές τις ώρες ήταν σαν να είχα κάποιον πανάκριβο λαμπάτο ενισχυτή που κάλυπτε τις HIGH GAIN ανάγκες μου και η απόλαυσή του παιξίματος ήταν άπειρη!!! Αφού να φανταστείς επειδή πάντα ενθουσιάζομαι με κάτι καινούργιο και λέω πω!! πήρα αυτό και είναι τέλειο και είναι το καλύτερο κτλ κτλ  λόγω μεγάλου ενθουσιασμού... φώναξα άλλον να μου πει και αυτός την γνώμη του...........

Φίλε απλά ρώτα τον Στέργιο να σε πει όταν θα πας για πρόβα...

Επαθε γερή πλάκα ο ανθρωπος και δουλεύει στα studio 20 χρόνια έτσι..

Και ακόμα απο τα control δεν έχω κάνει και τις άπειρες αλλαγές..! 2-3 κουμπιά γύρισα και έβγαλα τον ήχο που θέλω... δευτέρα θα γίνει εξονιχυστικό τεστ του πεταλιού  και τετάρτη θα έχω πρόβα οπότε θα είμαι έτοιμος να αποδεκατίσω την αίθουσα &  όταν φύγω να έχει μείνει μόνο το οικόπεδο!!! χεχεχε  ;D Α ΡΕ ΜΗΤΣΟ!!!  ;D ;D ;D

gpiad είπε:
κανενα sample μπορουμε να ακουσουμε?
Έλα, έφτιαξα ένα πρόχειρο sample (βασικά μαλ@κίζομαι πάνω σε ενα backing track) Το διακόπτάκι είναι στο low gain .... χεχε απίστευτο,επίσης το sample πληροφοριακά ΔΕΝ το έγραψα με μικρόφωνο ο Μήτσος έχει βάλει 3 ξεχωριστά outputs:

1) Amp output

2) Poweramp Output

3)lineout με speaker simulation,

Εγώ το έβαλα κατευθείαν απο το LineOut του Fat Foot στην είσοδο της κάρτας ήχου στο PC και πρόσθεσα λίγο delay και reverb οπότε το συγκεκριμένο sound demo αφορά τo LINE OUT του πεταλιού και δεν αντιπροσωπεύει το πως ακούγεται σε κανονικό ενισχυτή ή σε τελικό.Φυσικά αν το βάλεις σε κανονικό ενισχυτή και ηχογραφησεις με μικρόφωνο είναι σαφώς καλύτερα.  ;D

[glow=red,2,300]HERE IT IS:[/glow]

http://www.esnips.com/doc/eb9a5a84-989d-4693-b0a5-7719cd41c058/telegun-fatfoot

Ο Telegun είναι παληκάρι μεγάλο και χάνεται στην Ελλάδα (παρ' όλ' αυτά προσπάθησε να μην είσαι τόοοοσο ενθουσιώδης γιατί χάνεται το δίκιο σου και κυρίως αυτό του Telegun επειδή ο ενθουσιασμός εύκολα παρεξηγείται ως μεροληψία.) Μπράβο στο παληκάρι για ακόμα μια φορά.

Απλα τα σπάει !!! Ανέβασε αν θες και καμία φώτο να το δούμε όπως επισής καλά θα ήταν να ακούγαμε κάτι παρόμοιο παικτικά αλλά με το διακοπτάκι στο HI GAIN  ;) ;D

Δεν ξερω για τους υπόλοιπους αλλα εγώ θα περιμένω και να ακούσω και να δω !!!!

ΒΥΕ και να το χαίρεσαι (και ωραίο παίξιμο !!!)

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες.   ;D  ;D  ;D

tip: κλικάρεις πάνω στην φώτο για zoom in και ξανακλικλαρεις για zoom out.

004f0054-30a0-46d2-b83a-c51cc753b0dd.jpg

19b74d5f-7102-47af-91a7-27fd6ad4be4a.jpg

a9c1994c-040d-42c7-a9c3-352a97912f6c.jpg

eb57a6ab-4224-4fbe-9b52-982f480d1e17.jpg

5cc3d30e-ed46-4bd5-8ca9-49110a9b4664.jpg

sepsis είπε:
cool, αν μπορείς να κάνεις και ένα κλιπάκι με ρυθμικά θα είσαι κομπλέ!  ;D

btw, το fat foot θεωρείται πιο vintage απ'ότι το msd?
Δεν ξέρω φίλε μου θα σε γελάσω, πρέπει να το ακούσεις... μάλλον θα κάνω και ένα κλιπάκι με ρυθμικά αλλα και πάλι δεν θα το αντιπροσωπεύει πλήρως διότι θα είναι απο το Speaker simulation output όπως το πρώτο κλιπάκι... Πάντως γκάζια έχει να πάιξεις απο απαλό vintage drive fusion rock'nroll μέχρι  Death Metal Τhrash Grind και έχει τριμεράκι (ετσι νομίζω λέγεται) απο κάτω ανάλογα τι στυλ παίζεις το κάνεις δεξια η αριστερά νομίζω είναι πιο σφηχτος ο ήχος και πιο loose χωρίς να είμαι σίγουρος.. τι να σου πω αυτό εξαρτάται απο τα αυτιά σου. Για να υπάρχει αντικειμενικότητα δεν μπορώ να σου πω πως θα ακούγεται πάντως μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου με όλα αυτά τα control που έχει.

Μεγεια ρε φιλε ισως στο μελλον να πουλησω το MSD και να το χτυπησω, εισαι παιχταρας μπραβο!

Adno είπε:
Μεγεια ρε φιλε ισως στο μελλον να πουλησω το MSD και να το χτυπησω, εισαι παιχταρας μπραβο!
Καταρχήν ευχαριστώ και κατα 2ον δεν στο λέω για να το παίξω ταπεινός αλλά π@π@ρια είμαι... Hobby είναι πρέπει να διασκεδάζεις με το όργανο, &γω όπως βλέπεις διασκεδάζω πολύ!!! χαχαχα  ;) Φίλε έπαιξα στο Hardrock fest '09  που έγινε στο 8ball με το fatfoot καρφί σε έναν jcm900 & παίξαμε songs από Firehouse,Hardline, Skid Row, Buckcherry,Gotthard κτλ κτλ...... Κατέβηκα και με ρώτησαν τουλάχιστον 3 κιθαρίστες τι χρησιμοποιώ & με είπαν ότι είχα τον καλύτερο ήχο κ απο τις 4 μπάντες...  ;D  ;D  ;D πάμε ρε μήτσο!!!! Hardrock Halellujah!!

Stevie ειχα νιωσει τι ταλενταρα εισαι αποταν βαραγες με wanted

Eχει δικιο ο adno. Δυστηχως εχασα το φεστ αν και γουσταρα πολυ να δω και σας και payday.

Ον τοπικ. Ειχες το telegun msd? Επειδη και γω ειμαι στη γυρα για καλο ντιστορσιον να σκασω καλα φραγκα αμα κατσει, μπορεις να μου πεις αν αξιζει τα 200 ευρω παραπανω απο το msd?

Επειδη και αυτο ειναι αποδεδειγμενα επικο πεταλι, και εχει την λαμπατη "αισθηση"...

Θα δοκιμασω πριν παρω αλλα δεν νομιζω να χει ο ζαχος jcm 800 h 900 να νιωσω :P

Φίλε Stinky adno & greg-rat  +1.000.000 thanx ρε παιδιά... Stinky πάνε να το ακούσεις το fatfoot δεν ξέρω τι μουσικη παίζεις και  ζυγισέ τα φίλε μου.  8) Βασικά για να μην κουράζουμε το θέμα αν έχεις το msd και το fatfoot ολοκληρώνεσαι σαν κιθαρίστας.Για μένα & τα 2 έχουν το σκοπό τους & με αυτά παίζεις τα πάντα.. Αποψή μου έτσι. Θα σε πω κάτι που με έκανε εντύπωση... O μήτσος μεσα στο fatfoot έχει Jumper Setting που κάνει scoop V δηλαδή στο eq.. σε περίπτωση που είσαι pantera style ή παρόμοιου ήχου τύπος... Αν και χωρίς αυτό αν γυρίσεις το trimmer απο πίσω να σφήξει ο ήχος και βγάλεις τα mid you are allready in the "old school" METALLICA ZONE......  ;D   ;D   ;D

Yeahhhhh Baby!!!  8)  8)  8)

Ειπα να χαζεψω λιγο noiz πριν την πεσω. Κ βαζω ν'ακουσω το κλιπακι σου χωρις πολυ ενδιαφερον οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι ειμαι πτωμα οπως ειπα κ 8ελω να την πεσω. Κ το βαζω λοιπον και παθαινω πλακα.

Πρωτα απ'ολα με το παιξιμο!! Εισαι γ@_@%ο παιχτρονι φιλε μου!! Κ το στυλακι που παιζεις το γουσταρω παρα πολυ, κ αυτα που παιζεις παρ'οτι ειναι ενα προχειρο jam  οπως ειπες (κ φαινεται αυτο) τα σπανε κ τα ακουσματα σου απ'οτι βλεπω ειναι τα σωστα (οχι σωστα, τα σωστα καλα το λεω).

Μετα επαθα πλακα με το μπενταλακι. Ηχαρα. Δεν ειχα ασχοληθει με τελε-γκα...ν. Μπηκα στο σαιτ κ επα8α πλακα κ εκει. Και ψαχνω κ κλιπακια στο u τουμπι. Κ πα8αινω παλι πλακα

Κ μετα ξανακουω το κλιπακι σου κ τα σπαγε ο ηχος κ το παιξιμο ακομα περισσοτερο κ γενικα εκει που 8ελω να καταλληξω ειναι πωσ θελω να σε βρισω γιατι δεν αφηνεις τον κοσμο να κοιμηθει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back