Χμμμμμ...Μάλλον όχι...Silot είπε:"Κανονικά" θα έπρεπε να είναι ash, αλλά και το ash δεν είναι 100% period correct.
παντως εγω και σε alder την βλεπωΠάντως η 57ri που πουλάνε οι Γιαπωνέζοι έχει σώμα από basswood... "Κανονικά" δεν υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχει alder?
ηχο...tele & strat....(τουλαχιστον αυτες που εχω παιξει ακριβως ετσι ακουγονταν...)Τι ηχο μπορει να εχει μια tele και strat με basswood σωμα;
Οι μαγνήτες είναι οι US 57/62?Superfunk είπε:ειναι ωραιες οι γιαπωνεζες,το μονο mod που χρειαζονται ειναι καινουργιους αμερικανικους διακοπτες 3way η 5way μια και οι stock ειναι ψιλομαπα...
Δεν θα το ελεγα...Όλα αυτά εφόσον δεν παρουσιαστεί καμία ευκαιρία στο ebay. Αλλά μου φαίνεται ότι οι εποχές των ευκαιριών αυτών πέρασαν ανεπιστρεπτί....
Και μακαρι να μην την πατησεις με κανενα τελωνειο... Θα προτιμουσα το γερμανικο ebay...Superfunk είπε:Δεν θα το ελεγα...Όλα αυτά εφόσον δεν παρουσιαστεί καμία ευκαιρία στο ebay. Αλλά μου φαίνεται ότι οι εποχές των ευκαιριών αυτών πέρασαν ανεπιστρεπτί....
ειναι ΠΟΛΛΑ......δολλαρια τα 800 ευρω.......
www.ebay.com (κανε search για telecaster...)
;D
Το δήλωσα και στο πρώτο μου μήνυμα. Παρότι τα vintage τάστα και radius αντικειμενικά τα θεωρώ ιδιαίτερα άβολα, έχω παίξει για μεγάλο διάστημα με MIJ Stratocaster με παρόμοια specs και (αφού έφτυσα αίμα) τα συνήθισα (βέβαια όταν ήρθε η ώρα του refret έβαλα medium jumbo!). Και πράγματι, αν δεν είναι καλά ρυθμισμένα τα saddles, η κατάσταση είναι δράμα.elavd είπε:Spy παρεπιπτόντως ήθελα να σου πω, να μη σε τρομάζουν τα vintage specs της 50s καθόλου!
Έχουμε την ...αναπηρία μας, μας δουλεύεις κι από πάνω. Άκου shredder... ;D ;D(Εκτός αν είσαι shredder οπότε εκ των πραγμάτων δε σου κάνει ;D)
Να η επόμενη κιθάρα σου:spy είπε:F-hole νάναι κι ότι νάναι!!!![]()
![]()
Την ποια?Επί τη ευκαιρία, τη Δευτέρα θα γνωρίσω από κοντά και θα θωπεύσω τη μαύρη καλλονή από το Memphis... ;D ;D