Telecaster - δίλημμα

και μια ερωτηση παιδια μια και μιλαμε για tele. αυτα τα σωματα που βγαζει η warmoth (οχι τα thinline) με τα cavities ωστε να ειναι πολυ ελαφρυα, ποσο κοντα ειναι στον κλασσικο tele ηχο? εχει κανεις παιξει τετοια? μηπως χανουν σε bite και στο "χτυπημα" της νοτας? ξερει κανεις για ποση διαφορα στο βαρος μιλαμε σε σχεση πχ. με ενα 1-piece swamp ash body (που ουτως η αλλως ειναι ελαφρυ)?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Alter είπε:
και μια ερωτηση παιδια μια και μιλαμε για tele. αυτα τα σωματα που βγαζει η warmoth (οχι τα thinline) με τα cavities ωστε να ειναι πολυ ελαφρυα, ποσο κοντα ειναι στον κλασσικο tele ηχο? εχει κανεις παιξει τετοια? μηπως χανουν σε bite και στο "χτυπημα" της νοτας? ξερει κανεις για ποση διαφορα στο βαρος μιλαμε σε σχεση πχ. με ενα 1-piece swamp ash body (που ουτως η αλλως ειναι ελαφρυ)?
Πρόκειται να παραγγείλω ένα τέτοιο για strat από αυτούς .... Θα δούμε  :)

deadendmind είπε:
Ηλια...αυτην  που αναφερει ο ndnikola δεν εχεις εσυ??
Όχι ακριβώς...Η δικιά μου είναι Μεξικάνικη Classic 50s.

Αυτή μου κάνει λίγο ...μπασταρδεμένη... Δεν έχει το spaghetti logo της Fender, αλλά το 70s αν βλέπω καλά. Έχει επίσης γέφυρα με 6 saddles, μοντέρνα κλειδιά και μαύρη λωρίδα πίσω από το μπράτσο...

http://www.stringnet.co.jp/site_new/ST66G-98TXn.p.html

ερωτευτηκα.............αχ.........τι επαθα ο νιοπαντρος....................... :P 8) ;D

http://www.stringnet.co.jp/site_new/ST68-92TX.p.html

αυτη.... :-* :-* :-*

http://www.stringnet.co.jp/site_new/ST72-66US.p.html

αυτη λεω να την παρω πακετο με την πρωτη πανω-πανω........αχχχχ......ααααααχχχχχχχχχχ.................... :P :-* :P :-* :P :-*

ψηνεται κανεις για παραγγελια???? ειμαι σχεδον ετοιμος.......

deadendmind είπε:
παιζει σαν διαολος!
αυτη η φραση μου αρεσε  :)

ελπιζω να μην ειναι copyright  :-*

ωραια!!

μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για τους υποψηφιους....γιαπωνεζικους διαολους....ανωθεν????? ;D ;D ;D :P :P 8) :o ;)

Βλεπω πολλα basswood σωματα, φτιαχνοντoυσαν ποτε FENDER STRAT και TELE με basswood ή ειναι γιαπωνέζικη "πατέντα"????? ???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
makispoll είπε:
Βλεπω πολλα basswood σωματα, φτιαχνοντoυσαν ποτε FENDER STRAT και TELE με basswood ή ειναι γιαπωνέζικη "πατέντα"????? ???
απο οτι ξυλο μπορεις να φανταστεις (η μαλλον απο οτι ξυλο εβρισκε....φθηνοτερο...:) ) εφτιαχνε ο Leo τις κιθαρες του,μεχρι και...μαονι & spruce χρησιμοποιησαν για καποια περιοδο...(και ναι και poplar & basswood ;))

makispoll είπε:
οι γιπαωνεζικες συνηθως ειναι απο φλαμουρια

παντως χθες το βραδυ στις 2 τους εστειλα mail ρωτωντας αν δεχονται εμβασμα τραπεζας εκτος απο paypal , και αν μπορουν να γραψουν πιο μικρη αξια στο προιον-λογω τελωνειου-

ηρθε η εξης απαντηση σε λιγοτερο απο 8 ωρες.παραθετω....

hi

If it`s thru bank order it takes quite a time to get to here and when it arrives we need to

go to bank far and do some documentation works and again takes about 3weeks to receive

the money from the bank. That means you can receive your guitar after one month later after

your payment if it`s fastest.

And this is whey we don`t accept bank order any more.

About undervalue, basically we don`t have any problem, but if any trouble happens during

transportation(EMS has little trouble though) the undervalued price is the amount

you can be insuranced.

thanks

Litta

Δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρησαι (και να ΞΟΔΕΥΕΣΑΙ) με εμβασματα,paypal του θεου και θα εισαι ωραιος..

welcome to the world of JAPANESE customer service (οπου ο πελατης ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΟΣ ,εχει- ΔΕΝ εχει δικιο........) :)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back