KostasP
Παλιά καραβάνα
Οι αγαπημενοι μου μονοι...studio54GR είπε:Kι εγώ προσανατολίζομαι από παλαιότερη πρότασή σου σε Antiquity, αλλά πρόσφατα άκουσα και κάτι άλλο.... Kinman τους λένε και μου άρεσαν κι αυτοί πολύ.... οπότε βλέπουμε
Οι αγαπημενοι μου μονοι...studio54GR είπε:Kι εγώ προσανατολίζομαι από παλαιότερη πρότασή σου σε Antiquity, αλλά πρόσφατα άκουσα και κάτι άλλο.... Kinman τους λένε και μου άρεσαν κι αυτοί πολύ.... οπότε βλέπουμε
+137 ;DSuperfunk είπε:Για noiseless tele μαγνητη καλυτερα να παρεις αυτους www.billlawrence.com ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη κλασεις ανωτεροι των Kinman & κανουν και το 1/3 των χρηματων .....
Το ίδιο αισθανόμουνα και εγω πρίν απο δυό μήνες και κατάληξα να πάρω μια Baja Tele. Είναι ουσιαστικά η μοναδική tele που έχω παίξει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απο μια δοκιμή σε μαγαζί.spy είπε:Διαπιστώνω με λύπη μου ότι από την τωρινή - μικρή - συλλογή μου από κιθάρες λείπει απελπιστικά μία Telecaster.
πιο κλασσικος δεν γινεται.Εχει πάρα πολύ ωραίο ήχο, που δεν ξέρω αν είναι ο κλασικός τελε
ΤΙ???????????Εχει νεκ μαγνητη η τελεκαστερ????αλλα εχω ....και ηχο στο neck !!
αίσχος!!! βββζζζζζ στις 1-3-5???????!!!!! ;D ;D ;DSuperfunk είπε:υπαρχουν ανθρωποι που ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στον dealer stratocaster γιατι ειχε...βζζζζζζ στις θεσεις 1,3 & 5....![]()
![]()
Έχω μόνο 4. Πολλά είναι; Και επαναλαμβάνω, αν η Μπάχα-Τέλε διατίθετο και σε άλλα χρώματα, θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αλλο ένα.elavd είπε:ΥΓ: Spy ΚΙ ΑΛΛΑ f-holes θες?![]()
Εγώ θα σου πρότεινα πάντως να πάρεις σαν πρώτη Tele (γιατί σίγουρα θα θες κι άλλη μετά ;D) μια καρα-tele και όχι Thinline...spy είπε:Έχω μόνο 4. Πολλά είναι; Και επαναλαμβάνω, αν η Μπάχα-Τέλε διατίθετο και σε άλλα χρώματα, θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αλλο ένα.
μπα ....μαλλον καποιος ξεχασε να...γειωσει τη γεφυρα σου...κλασσικο λαθος των απειρων απο Tele ελληνων μαστορων....dkall είπε:H δικια μου παντως (τραυματικη) εμπειρια ηταν το απιστευτο βζζζζζζ
που εβγαζε ο (low outpout) υποτιθετε αρκετα καλος 52 Reis , χωρις
να αναφερω τις νυχτεριδες και αραχνες που μαζευτηκαν εξω απο το
παραθυρο με αποτελεσμα να παιζω με το tone στο ....3 και ολα αυτα βεβαια σε ''καθαρους'' ενισχυτες .
Εαν αυτος ειναι ο ''σωστος'' ηχος , μαλλον λαθος ψωνισα , ευτυχως οι Kinman ισοροπησαν τα πραγματα ....