tele squier affinity + tonerider + revalver 2 live

Hats off! Ηχαρα και αριστο παιξιμο!!!!! Δεν περιμενα να ακουσω τοσο γεματο ηχο απο μια squier... Τι παχος χορδων εχεις;

makispoll είπε:
Hats off! Ηχαρα και αριστο παιξιμο!!!!! Δεν περιμενα να ακουσω τοσο γεματο ηχο απο μια squier... Τι παχος χορδων εχεις;

ευχαριστω φιλε μου! χορδες εχω 10ρες daddario..

Πολύ γεμάτος ήχος και παίξιμο με πολύ σιγουριά !!!

ΕΥΓΕ από εμένα! ;)

yeahhhhhhh

Πολυ ωραιος  :)

εδιτ: το revalver 2 ειναι το vst plugin?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και μένα μου άρεσε πολύ. Ευτυχώς που ανεβάζουν κάποιοι κανένα κομμάτι για να ακούσουμε, να κρίνουμε, να ευχαριστηθούμε, γιατί εδώ θάβουμε Χατζηδάκιδες, μαθαίνουμε σε τι ύψος φθάνει η λεύκα, το σφενδάμι κλπ.

Ωραίος σε όλα  ;)

Βρε Νέστορα τι το μπλέκεις το υπόλοιπο σ'αυτό το θρεντ;

Nestoras είπε:
Ευτυχώς που ανεβάζουν κάποιοι κανένα κομμάτι για να ακούσουμε, να κρίνουμε, να ευχαριστηθούμε, γιατί εδώ θάβουμε Χατζηδάκιδες, μαθαίνουμε σε τι ύψος φθάνει η λεύκα, το σφενδάμι κλπ.
;)

σας ευχαριστω ολους παιδια για τα σχολια σας!και μενα με εντυπωσιασε αυτος ο ηχος απο το revalver (δεδομενου οτι προκειται για software) και για αυτο ανεβασα το κλιπακι :)

Jasemeister είπε:
Ωραίος σε όλα  ;)

Βρε Νέστορα τι το μπλέκεις το υπόλοιπο σ'αυτό το θρεντ;
Φίλε Ιάσονα δεν μπλέκω, ίσα-ίσα που χαίρομαι όταν ακούω ωραία πράγματα παιγμένα απ' άλλους συμφορουμίτες και θλιβομαι όταν διαβάζω μ.......ς. Μουσικό site είμαστε , δεν είμαστε?

Nestoras είπε:
Φίλε Ιάσονα δεν μπλέκω, ίσα-ίσα που χαίρομαι όταν ακούω ωραία πράγματα παιγμένα απ' άλλους συμφορουμίτες και θλιβομαι όταν διαβάζω μ.......ς. Μουσικό site είμαστε , δεν είμαστε?
Νέστορά μου το κατάλαβα, απλά δεν πιστεύω οτι υπάρχει λόγος να μπλέκουμε τα όποια θεωρεί ο καθένας μας κακώς κείμενα σε θρεντ που δεν έχουν σχέση με αυτά γιατί (όπως κάνουμε τώρα) ασχολούμαστε με τα κακώς κείμενα και όχι το (επαναλαμβάνω υπέροχο) βίντεο του φίλου μας  :)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back