Tele Mania (ελατε να γινουμε..πολλες!)

Αυτή η οριζοντιωμένη κάτω κάτω τι είναι?

shelter είπε:
Αυτή η οριζοντιωμένη κάτω κάτω τι είναι?
η οριζοντιωμενη ειναι xaviere απο gfs .

αλλα... για να αναρωτιεσαι γιάυτη σημαινει οτι αναγνωρισες τις υπολοιπες  ;)

ή ...σου αρεσουν απλα οι οριζοντιωμενες... ;D

;D

Aυτη...ειναι με δυο gfs που σκοτωνουν

και ενα σετ απ βελουδο (by me) με 10αρες χορδες.

φερτε να πατησω  ;D ολες τις lps... ;D

:)

Μετά από αρκετό καιρό και μετά από υπολογισμούς, προσπάθεια και superfunk συμβουλες

εγινε αυτο που ειχα στο νου μου για την τελε μου ως τελικο προορισμο

ΠΡΙΝ...........

DSC04312.jpg

ΜΕΤΑ...........

06112010602.jpg

Θέλει αρκετη προσοχη η τοποθετηση ,δεν μπορει να γινει τυχαια\

βοηθουν τα knurled saddles διότι βάζουν τις χορδές σε δρόμο και δεν κουνιούνται στα bends ενω διατηρείται το sustain και  το τελε spank...

όποτε θελω γυρναω σε traditional tele setup διοτι υπαρχουν ακομη τα ferrules απο πισω ενω δε χρειαστηκε εξτρα σεταπ ειναι ακριβως ιδιο με το παλιο! Διατηρείται χαμηλο action χωρις neck shims κλπ κλπ

και....bigsby sweetness!

looks cool too !  ;)

06112010603.jpg

close up setup εχω λιμαρει αυλακια στο ashtray bridge (10 λεπτα δουλεια)

06112010605.jpg

συντομως και βιντεακι...

ηρθε και η ωρα μου

Baja Telecaster with Bigzby(vibramate)

Pickups:Tonerider Hot Classic Set

DSC02872.jpg

DSC02869.jpg

DSC02870.jpg

Superfunk είπε:
Ωραιες και οι δυο...η επιλογη Threaded saddles ειναι must αν θελεις να διατηρησεις την κλασσικη γεφυρα με το bigsby... ;)
ειχες δικιο τοτε που μου ελεγες να παρω τα saddles.....

ειχα την κιθαρα κανα εναμιση μηνα με τα vintage brass saddles και εψαχνα τις χορδες....

Superfunk = τελexpert!!Εγγύηση!!

Α ρε Σάκη σωστός με το bigsby!

Eίναι όλα τα λεφτά!!

Τώρα φτιάχνουμε μια Esquire και μετά θέλω να αντιγράψω τη thinline του superfunk!!

Τελειες οι Tele με τα Bigsby  :)

Αυτο που ισως με χαλαει λιγουλακι (λιγοτερο απο ελαχιστα to be exact) ειναι το decal με τον Hendrix.

Τον εχω δει να παιζει με Les Paul, Strat, SG, Flying V... με Tele ομως δεν ετυχε  :P

To Vibramate Bigsby πως ειναι? Και ποσο κοστισε αν επιτρεπεται?

Αυτο μου φαινεται σαν emergency fix της στιγμης, του στυλ εσπασε ο λαιμος και ο μονος που υπηρχε διαθεσιμος ηταν απο tele  ;)

ασε που την tele δεν την κανει το headstock  :P

Αυτο μου φαινεται σαν emergency fix της στιγμης
ειναι αδυνατον να μπει λαιμος τελε σε στρατ χωρις σοβαρο modification (το αντιθετο γινεται) οποτε μαλλον δεν ειναι της τελευταιας στιγμης,ειναι ομως οντως κουφο.... ;D

Από τη φωτό φαίνεται ο λαιμός να έχει μετατραπεί από το τετραγωνισμένο tele neck heel σε κυρτό strat neck heel άρα μάλλον καρβάρανε το λαιμό για να ταιριάξει στο στρατ σώμα...

marmelaki είπε:
Τελειες οι Tele με τα Bigsby  :)

Αυτο που ισως με χαλαει λιγουλακι (λιγοτερο απο ελαχιστα to be exact) ειναι το decal με τον Hendrix.

Τον εχω δει να παιζει με Les Paul, Strat, SG, Flying V... με Tele ομως δεν ετυχε  :P

To Vibramate Bigsby πως ειναι? Και ποσο κοστισε αν επιτρεπεται?
1. το αυτοκολιτο υπαρχει σε ολες τις κιθαρες μου.

2. ειναι απλα κ γαμω! ουτε μια τρυπα στην κιθαρα ελαφρια κατασκευη μπορουν να περαζουν οι χορδες κ με τον παραδοσιακο τροπο!

100euro με μεταφορικα απο αμερικα. απο οτι ειχε πει πλεον ο superfunk για τις τελε το σταματησαν.....

Βεβαια οι χορδες δεν περνανε πλεον μεσα απο το σωμα. Αυτο δεν εχει καμια επιδραση στον ηχο?

marmelaki είπε:
Βεβαια οι χορδες δεν περνανε πλεον μεσα απο το σωμα. Αυτο δεν εχει καμια επιδραση στον ηχο?
Βέβαια και έχει...αλλά εδώ έφαγε ολόκληρο bibsby στο κεφάλι...μιλάμε πιά για άλλη κιθάρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back