η οριζοντιωμενη ειναι xaviere απο gfs .shelter είπε:Αυτή η οριζοντιωμένη κάτω κάτω τι είναι?
ειχες δικιο τοτε που μου ελεγες να παρω τα saddles.....Superfunk είπε:Ωραιες και οι δυο...η επιλογη Threaded saddles ειναι must αν θελεις να διατηρησεις την κλασσικη γεφυρα με το bigsby...![]()
μιση...τελε... σου κανει?;Dmarmelaki είπε:Τελειες οι Tele με τα Bigsby
Τον εχω δει να παιζει με Les Paul, Strat, SG, Flying V... με Tele ομως δεν ετυχε![]()
ειναι αδυνατον να μπει λαιμος τελε σε στρατ χωρις σοβαρο modification (το αντιθετο γινεται) οποτε μαλλον δεν ειναι της τελευταιας στιγμης,ειναι ομως οντως κουφο.... ;DΑυτο μου φαινεται σαν emergency fix της στιγμης
1. το αυτοκολιτο υπαρχει σε ολες τις κιθαρες μου.marmelaki είπε:Τελειες οι Tele με τα Bigsby
Αυτο που ισως με χαλαει λιγουλακι (λιγοτερο απο ελαχιστα to be exact) ειναι το decal με τον Hendrix.
Τον εχω δει να παιζει με Les Paul, Strat, SG, Flying V... με Tele ομως δεν ετυχε
To Vibramate Bigsby πως ειναι? Και ποσο κοστισε αν επιτρεπεται?
Βέβαια και έχει...αλλά εδώ έφαγε ολόκληρο bibsby στο κεφάλι...μιλάμε πιά για άλλη κιθάρα.marmelaki είπε:Βεβαια οι χορδες δεν περνανε πλεον μεσα απο το σωμα. Αυτο δεν εχει καμια επιδραση στον ηχο?