Tele Mania (ελατε να γινουμε..πολλες!)

Jasemeister είπε:
dog-with-tilted-head.jpg

;D
Το διόρθωσα...

shelter είπε:
:o Άς την κιθάρα κάτω βρε αθεόφοβε! ;D Μια χαρά είναι η κιθάρα σου. Bigsby έχεις στην Gretsch.
Ήδη είναι στο δρόμο... θα το δοκιμάσω πρώτα κι αν δε μου κάθεται οπτικά θα δούμε τι θα το κάνω... Ετοιμάζω esquire οπότε η τέλε με bigsby θα ναι...λοκούμι (έχω αναφέρει ότι είναι το αγαπημένο μου βιμπράτο??) Το χω βάλει και στην SG μου με vibramate και δεν έχει ξαναβγεί καλύτερα να το ΄χα βιδώσει κατευθείαν στο σώμα!!

Παντα μου αρεσε το σχημα της tel;ecaster αλλα παντοτε συχαινομουν τους αθλιους μαγνητες και την αθλια αισθητικη της.

Anyway, κατασκευαζω μια ιδια με του  Steve Carpenter( δεν την κατασκευαζει η ESP για μενα εννοειται) η οποια ειναι απλα κουκλαρα!

Τα χαρακτηριστικα της ειναι

Σωμα Alder

maple neck, ebony ταστιερα

EMG μαγνηtες

Φωτογραφιες οταν τελειωσει.Προς το παρων Να μια ιδεα:

stef20tele-7Baritone.jpg

PathosRey είπε:
Παντα μου αρεσε το σχημα της tel;ecaster αλλα παντοτε συχαινομουν την αθλια αισθητικη της.
δεν ειναι το ιδιο?

αλλα παντοτε συχαινομουν τους αθλιους μαγνητες
για αυτο και εβαλες ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ

EMG μαγνηtες
;D ;D

και την αθλια αισθητικη της.

Ενω  αυτο το ...πραμα ειναι... το....κουκλακι... ;D ;D

index.php

Εμένα αυτό που με χαλούσε πάντα στις τέλε ηταν το headstock. Μου θύμιζε τα άκρα παιδιών που γεννήθηκαν μετά τη χρήση θαλιδομίδης από τις μητέρες.

RayDTutto είπε:
Εμένα αυτό που με χαλούσε πάντα στις τέλε ηταν το headstock. Μου θύμιζε τα άκρα παιδιών που γεννήθηκαν μετά τη χρήση θαλιδομίδης από τις μητέρες.
E ενταξει, ο Leo ειδε το ..... λαθος του και το διορθωσε μετα στην STRAT ;D

και ακομη περισσοτερο στα 70's (BIG headstock) ;D

yannis37 είπε:
δεν ειναι το ιδιο?
Εννοω μαγνητες/bridge/ηχος

για αυτο και εβαλες ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ

;D ;D

Ενω  αυτο το ...πραμα ειναι... το....κουκλακι... ;D ;D

index.php
Φυσικα, και εχει ολα οσα λειπουν σε μια κοινη telecaster.

Kαι το σημεντικοτερο...ΠΑΙΖΕΙΣ METAL(!!) σε οτι κουρδισμα γουσταρεις και με αφθονο sustain..! ;)

playloud είπε:
E ενταξει, ο Leo ειδε το ..... λαθος του και το διορθωσε μετα στην STRAT ;D

και ακομη περισσοτερο στα 70's (BIG headstock) ;D
Εγώ το πιστεύω αυτό. Για να έβαλε κιόλας σε όλες τις άλλες κιθάρες που παρήγαγε strat style headstock :D

Πάντως προσωπικά οι τελε με cbs headstock μου φαίνονται πιο ωραίες από τις κλασικές π.χ. http://www.johnchapmanmusiced.com/wp-content/uploads/guitar02.jpg ,αλλά δεν ξέρω απ την άλλη σκέφτομαι ότι φαίνεται επιτηδευμένα alternative.

001tm.jpg

Partcaster: Fender alder C.A.R body, Allparts neck fatback, nitro finish, 6105 frets, joe barden bridge, bill lawrence singleblade bridge pickup.

shelter είπε:
001tm.jpg

Partcaster: Fender alder C.A.R body, Allparts neck fatback, nitro finish, 6105 frets, joe barden bridge, bill lawrence singleblade bridge pickup.
shelter, σε πάω με χίλια.  ;)

Nα και οι δικές μου: Fender Telecaster Thinline '72 reissue Crafted in Japan (7,25 radius) & The Bluescaster: partcaster (2-piece, alder, surf green double bound body, 12 inch radius μπράτσο. Jason Lollar Charlie Christian neck pickup & Harry Haussel Vintage telecaster neck pickup).

DSC_0143i.jpg

DSC_0153i.jpg

DSC_0157i.jpg

Superfunk είπε:
Κουκλα.κατι μου...θυμιζει αυτο το μπράτσο..... ;D
;) ;D έπρεπε να πάρω και τους μαγνήτες αλλα...

shelter, σε πάω με χίλια.
Έχε χάρη που τότε με την tele σου με πέτυχες σε αφραγκιές.

shelter είπε:
Έχε χάρη που τότε με την tele σου με πέτυχες σε αφραγκιές.
Έφτιαξες ωραίο πράγμα όμως και στην ίδια γενικότερη φιλοσοφία. Εύγε!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back