argytar
Noiz Addict
Ήδη είναι στο δρόμο... θα το δοκιμάσω πρώτα κι αν δε μου κάθεται οπτικά θα δούμε τι θα το κάνω... Ετοιμάζω esquire οπότε η τέλε με bigsby θα ναι...λοκούμι (έχω αναφέρει ότι είναι το αγαπημένο μου βιμπράτο??) Το χω βάλει και στην SG μου με vibramate και δεν έχει ξαναβγεί καλύτερα να το ΄χα βιδώσει κατευθείαν στο σώμα!!shelter είπε:Άς την κιθάρα κάτω βρε αθεόφοβε! ;D Μια χαρά είναι η κιθάρα σου. Bigsby έχεις στην Gretsch.
δεν ειναι το ιδιο?PathosRey είπε:Παντα μου αρεσε το σχημα της tel;ecaster αλλα παντοτε συχαινομουν την αθλια αισθητικη της.
για αυτο και εβαλες ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣαλλα παντοτε συχαινομουν τους αθλιους μαγνητες
;D ;DEMG μαγνηtες
και την αθλια αισθητικη της.
E ενταξει, ο Leo ειδε το ..... λαθος του και το διορθωσε μετα στην STRAT ;DRayDTutto είπε:Εμένα αυτό που με χαλούσε πάντα στις τέλε ηταν το headstock. Μου θύμιζε τα άκρα παιδιών που γεννήθηκαν μετά τη χρήση θαλιδομίδης από τις μητέρες.
Εννοω μαγνητες/bridge/ηχοςyannis37 είπε:δεν ειναι το ιδιο?
Φυσικα, και εχει ολα οσα λειπουν σε μια κοινη telecaster.για αυτο και εβαλες ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ
;D ;D
Ενω αυτο το ...πραμα ειναι... το....κουκλακι... ;D ;D
![]()
Εγώ το πιστεύω αυτό. Για να έβαλε κιόλας σε όλες τις άλλες κιθάρες που παρήγαγε strat style headstockplayloud είπε:E ενταξει, ο Leo ειδε το ..... λαθος του και το διορθωσε μετα στην STRAT ;D
και ακομη περισσοτερο στα 70's (BIG headstock) ;D
shelter, σε πάω με χίλια.shelter είπε:![]()
Partcaster: Fender alder C.A.R body, Allparts neck fatback, nitro finish, 6105 frets, joe barden bridge, bill lawrence singleblade bridge pickup.
Superfunk είπε:Κουκλα.κατι μου...θυμιζει αυτο το μπράτσο..... ;D
Έχε χάρη που τότε με την tele σου με πέτυχες σε αφραγκιές.shelter, σε πάω με χίλια.
Έφτιαξες ωραίο πράγμα όμως και στην ίδια γενικότερη φιλοσοφία. Εύγε!shelter είπε:Έχε χάρη που τότε με την tele σου με πέτυχες σε αφραγκιές.