SX guitars

Εlavd' date=' δεν ανεβαζεις και κανενα κλιπακι με ριφιες με αυτην την κιθαρα?[/quote']
Μάλλον στον Exarho απευθύνεσαι... :lol:

να σημειωσω οτι στο παραπανω video η κιθαρα ειναι modarismenh με

texas special cluson tuners vintage tremolo. :wink:

εχει ενας μαθητης μου μια μαυρη SX (strat) με τρεις μονοπηνιους και επισης εναν 10w combo SX που χρησιμοποιει για διαβασμα.

την ειχε αγορασει τυχαια ο πατερας του για να μαθει. δεν ειχα δωσει σημασια αλλα ....η κιθαρα αυτη....G @ M @ E I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.......αφου σκεφτομαι να χτυπησω μια και να ακυρωσω την αποφαση μου για νεα στρατ....σας μιλαω ειλικρινεστατα....ειναι....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ 8)

SANTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.jpg

εξαρχε στο βιντεακι με την sx παιζεις? απο που την εχεις παρει? ο μαθητης μου παντως (τον πηρα μολις τηλεφωνο) απο το μοναστηρακι την πηρε..

εξαρχε στο βιντεακι με την sx παιζεις? απο που την εχεις παρει? ο μαθητης μου παντως (τον πηρα μολις τηλεφωνο) απο το μοναστηρακι την πηρε..
Ναι και εδω με την ιδια

http://www.box.net/shared/6o5haef272

την πηρα απο ebay. :wink:

ξερουμε αν αυτος στο μανστηρακι εχει τετοιες αυτη τη στιγμη? 2 θελω.αυριο κιολας αν εχει.οποιος μενει κοντ στο μοναστηρακι και μου τις στειλει , κερδιζει 1 μπουκαλι j.walker στο μαγαζι που δουλευω το καλοκαιρι.hehe!!

μηπως να σου πουλησω μια fender 62'japan για να παρω εγω εξι?

φιλικα :lol:

και αυτο γινεται. θα την πουλησω για να βγαλω βενζινη και καραβι πηγαιν-ελα και θα ανεβω ο ιδιος να τον ξεstockαρω τον ανθρωπο!χαχα!

...και μολις εβαλα και αμορτισερ στο hyundai!!! χε χε χε!

Και να φανταστεις οτι τα vintage μοντελα που το μανικι-κεφαλι ειναι σκουρη ωχρα ειναι καλυτερα!

ειπαμε

να γιατι

8888888888888888888.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
wowowowow! Εσυγλονννννννίστηκα εξαρχε! Φορτώστεεεεεεεεεεε φέρτε πράμα από τη Δράμα!!!!! Απ τη Δράμα είν΄το πράμα???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αστεία αστεία είχα σταματήσει περνώντας μιά φορά από κει (Μονστηράκι), πριν κανα 2 χρόνια άκουσα να παίζουν με μία SX χάλια ήταν από έξω ο ήχος, μπήκα μέσα και ήταν χειρότερα.... :lol: :lol: :lol: :lol: ....

αστείεύομαι... οκ δεν είναι και value for money, αλλά είναι αξιόλογη κόπια σε σχέση με κάτι άλλες..... :wink:

πανεμορφες αλλα κακο-τοποθετημενα ταστα απο οσες δοκιμασα τουλαχιστον στο μοναστηρακι :wink:

και κακο-μαγνήτες και κακό-κλειδιά...... μία sunburst όμως που είχα δει (δεν την δοκίμασα) είχε πως να το πούμε ωραίο foto layer finish! και πλάκα πλάκα μου έκανε εντύπωση. Σκέφτηκα εκεί που πάνω από το τζάκι θα έβαζα 2 πιστόλες ένα γιαταγάνι και ένα ταγάρι να έβαζα μιά SX strat.... γιατί όχι? :lol: :lol: :lol:

ενταξει μιλαμε για οργανα σε τιμη που παιρνεις τσιχλες τα οποια ειναι αξιοπρεπεστατα και good-looking αντιγραφα.

μερικα ειναι πολυ πετυχημενα μερικα οχι οπως συνβαινει και με πολλες ακριβες κιθαρες. :wink:

η δικια μου παντως ηταν σουπερ τυχη πες το οπως θες..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι μπρε εξαρχε! Εννοείται... :wink:, btw είχα δει στο Μοναστηράκι στου Σαμουελιάν, επίσης κόπιες SX από SG, και σκαφάκια αλλά ES 335 κλπ... πλάκα είχαν... αλλά τες πα....

κκκκκκκ μη βαράς :lol: :lol: :lol: if u feel lucky! χαίρομαι! :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back