Μια πρωτη δοκιμη στα ματζορε χωρις να το εχω ψαξει και πολυ...
Εβαλα για πρωτη φορα backing track....πειτε μου και για τον ηχο γιατι αλλαξα καρτα ηχου και εχω την εντύπωση οτι ειναι super
[
Εσύ είσαι σούπερ , όχι η κάρτα![]()
;D ;D που να με δει και ο ηλιος τωρα που ανοιγει ο καιρος....!!! εχει να παίσει Buscing φετος !!!Nestoras είπε:Ρε, όσο παέι αυτός γίνεται πιο πολύ "γύφτος".
Μιχάλη σου βγάζω το καπέλλο (αν και φοράω σπάνια).![]()
Μόνο να ξετσεκάρεις το "real time" (από άλλο νήμα αυτό μην δίνεις σημασία). ;Dfreerock1974 είπε:Mιχαλαρα,ξεκινα παραγωγες.
Θελω CD γυφτικο λεμε.
;D ;D θα παω του στειλω "Πακετο" απο την εκπομπη που παιζει στη τβ !!! ;D Ευχαριστω Σταυρο να σαι καλα......ασε τα σαπια παραγωγες κανεις μονο εσυ !!! δεν μετακομιζεις προς τα κατω ?? !!! ;D ;Dfreerock1974 είπε:Ρε μηπως σε λενε Μοσιο στο επιθετο? ;D (Ταμτακος)
Mιχαλαρα,ξεκινα παραγωγες.
Θελω CD γυφτικο λεμε.
ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!
Το διαβαζα πριν λιγο και έλιωσα με τα σχολια σας ;D ;DΜόνο να ξετσεκάρεις το "real time" (από άλλο νήμα αυτό μην δίνεις σημασία). ;D
Ετοιμος εισαι λεμε.mick77 είπε:ασε τα σαπια παραγωγες κανεις μονο εσυ !!!
Κατι εχω φτιαξει αλλα ειμαι λιγο παραξενος.... ιδιότροπος θελω να ωριμασουν λιγο στα αυτάκια μου και μετα θα τα ανεβασω....μαλλον ;D ;D (Μονο το "Sweet Penelope" ανεβασα γιατι μου καθησε απο την αρχη...) αν δεν μου κανει κλικ το τραγουδι το πετάω...εχω φαει μερες να γραψω τραγουδια και εχω κανει delete.... ;D ενταξει μην βαρας....γεροντοπαραξενιες!!!freerock1974 είπε:Ετοιμος εισαι λεμε.
Ηχαρα εχεις,παιξιματαρα εχεις,μην το τραβας αλλο.
Μονο κιθαρες θα γραψεις.
Αληθεια,συνθετεις τιποτα απο gypsy ή παιζεις μονο διασκευες?
Σου βγαινει τιποτα?
Πολλοί το κάνουμε αυτό Μιχάλη.mick77 είπε:Κατι εχω φτιαξει αλλα ειμαι λιγο παραξενος.... ιδιότροπος θελω να ωριμασουν λιγο στα αυτάκια μου και μετα θα τα ανεβασω....μαλλον ;D ;D (Μονο το "Sweet Penelope" ανεβασα γιατι μου καθησε απο την αρχη...) αν δεν μου κανει κλικ το τραγουδι το πετάω...εχω φαει μερες να γραψω τραγουδια και εχω κανει delete.... ;D ενταξει μην βαρας....γεροντοπαραξενιες!!!
....ετσι πρεπει,να γουσταρεις πρωτα εσυ για να το υποστηρίξεις. Απλα καμια φορα πεταμε και πραγματα που μπορει να αρεσουν σε άλλους...αλλα αυτο σηκώνει μεγαλη συζήτηση ..fusiongtr είπε:Πολλοί το κάνουμε αυτό Μιχάλη.![]()
H και σε μας τους ιδιους αν αφησουμε το κομματι για λιγο διαστημα.mick77 είπε:Απλα καμια φορα πεταμε και πραγματα που μπορει να αρεσουν σε άλλους.
Σε ευχαριστω να σαι καλα....εχω φαει σκαλωμα με τα μινορια και θελω λιγο να ξεκολλήσω γιατι θα παθω καταθλίψη στο τελος !!!! ευτηχως που τα γυφτικα μινορια ειναι ξεσηκωτικα ....κατα καποιο τροπο....gvour είπε:H και σε μας τους ιδιους αν αφησουμε το κομματι για λιγο διαστημα.
Προτιμω τα μινορια αλλα μια χαρα το σουινγκαρεις κι αυτο.
Ωραιος Μιχαλη.
Οι γύφτοι, οι ρασταφάριαν και οι νεο-ορλεανίτες ;D έχουν χαρούμενες μουσικές για να εκφράζουν το minor mood.mick77 είπε:ευτηχως που τα γυφτικα μινορια ειναι ξεσηκωτικα ....κατα καποιο τροπο....
Ακριβως ....fusiongtr είπε:Οι γύφτοι, οι ρασταφάριαν και οι νεο-ορλεανίτες ;D έχουν χαρούμενες μουσικές για να εκφράζουν το minor mood.![]()
;D ;D Ευχαριστω να σαι καλα.....ασε τα τιτς μι και ελα για γουι τζαμινγκ.. ;D ;Dblue είπε:αψογος για αλλη μια φορα. Τιτς μι.