whiteNoise
Παλιά καραβάνα
δεν εχεις την δυνατοτητα να το απενεργοποιεις οποτε θελεις τον ηχο ατοφιο?studio54GR είπε:Απλά ήθελα περισσότερα καθαρά.......
δεν εχεις την δυνατοτητα να το απενεργοποιεις οποτε θελεις τον ηχο ατοφιο?studio54GR είπε:Απλά ήθελα περισσότερα καθαρά.......
αν στην συναρμολογουσε καλος τεχνιτης θα ηταν 2 σκαλες επανω απτην usa σουmick77 είπε:Thanks ;D
Επισης πηρα και ενα βιβλιαρακι απο το Amazon (δεν το βρηκα ομως τωρα για σου στειλω το Link)οπου ειχε τα παντα για το πως συναρμολ. μια Strat,πως κανεις Service.....γενικα Super Βιβλιο.Να σου πω την αληθεια μου βγηκε καλο το κιθαρονι,θα έλεγα τοι ειναι μια σκαλα κατω απο την USA που εχω.Τους Fender Tex Mex αν μπορεις ακου ειναι Super.
Να με συγχωρείς Μπάκη μου αλλά αυτό είναι αγένεια.Bakis είπε:Άντε ρε mick77 βάλε μας πάλι στο κλίμα γιατί το off topic παίρνει και δίνει!!!
εδω που τα λεμε..εχουμε βρει και τον μπελα μας που απανταμε στις ερωτησεις τουharilatron είπε:Θα σου πρότεινα, να απολαύσεις τη συζήτηση αντί να παραπονιέσαι συνεχώς ότι είναι off-topic. Μπορεί ακούγοντας να πάρεις και καμμιά ιδέα. Αν δεν θέλεις να γίνει καθόλου συζήτηση, βάλε αγγελία: "Ζητείται κατάλογος με parts για την καινούρια μου κιθάρα. Ο κατάλογος πρέπει να είναι πλήρης και με διευθύνσεις για να παραγγείλω. Μόνο σοβαρές προτάσεις".
συμφωνω απολυτα!whiteNoise είπε:η κιθάρες χρειάζονται fret leveling και δεν το έχει καμία κιθάρα μαζικής παραγωγής και κανένα part.
το τρύπημα για το τρέμολο απαιτεί απίστευτη ακρίβεια ,καθώς και το nut.
τέλος ένα πολύ καλό (επαγγελματικό)σετ απ μπορεί να αναβαθμίσει παρά πολύ την αίσθηση και την λειτουργικότητα μιας κιθάρας βοηθώντας τον παίχτη να βγάλει το 100% τον δυνατοτήτων του.