Ευχαριστω για τα λογια σου μαν! Εχω κανει submit το βιντεο και τους εστειλα και μηνυμα στη σελιδα στο fb και περιμενω. Η ibanez που εγραψα τα ρυθμικα ειναι αυτη
http://www.thomann.de/gr/ibanez_arz307_bk_b_stock_2.htm
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και την στηριξη σας. Ειναι αναγκαια και ευχαριστω πραγματικα!
Οπως καταλαβαινετε η φιλοσοφια μου στο οργανο ειναι οτι δε χρειαζεται να "κανεις" πολλα για να "πεις" πολλα. Εχω πολυ συγκεκριμενο τροπο που προσεγγιζω τα σολο μου. Μ'αρεσει απιστευτα η μελωδια σε οτιδηποτε ακουω. Στο συγκεκριμενο δεν ηθελα να κανω επιδειξη του τι μπορω να παιξω η που μπορω να φτασω σαν παικτης. Θα μπορουσα να κανω περισσοτερα.. Αλλα τι θα αφηνε αυτο στ'αυτια? Τεχνικη και γνωσεις? Απο αυτα το youtube αλλο τιποτα! Ολοι παπαδες παιζουν πλεον ;D Προσωπικα θελω να αφηνω πισω μου ωραιες ιδεες.. μελωδιες.. γευσεις.. tasty πραματακια. Αν ποτε με χαρακτηρισει κατι στο παιξιμο μου θελω να ναι αυτο.
Βεβαια εν τελει στη μουσικη ολα ειναι υποκειμενικα! Καθε ανθρωπος εχει αλλο γουστο και προσεγγιση στα πραματα. Αλλα αυτο ειναι οτι καλυτερο! Η διαφορετικοτητα δινει νοημα σε ολους μας!