:Nestoras είπε:Bεβαίως, μάλιστα και με άλλους τραγουδιστές.![]()
Τώρα αν σου πω ότι δεν θυμάμαι...
Ή εσύ ή ο Yameth
Ελπίζω να ανεβάσεις και τίποτα άλλο, με αυτούς τους «τραγουδιστές» ;D προς τέρψη του κοινού του Noiz ;D ;D ;D
:Nestoras είπε:Bεβαίως, μάλιστα και με άλλους τραγουδιστές.![]()
Οποιος ανεβάσει δικό μου θα έχει να κάνει με τον ατζέντη μου! ;D ;DΗρεμία λέμε... ας μη διώξουμε τον κόσμο.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ελπίζω να ανεβάσεις και τίποτα άλλο, με αυτούς τους «τραγουδιστές» ;D προς τέρψη του κοινού του Noiz ;D ;D ;D
Μπορω να εχω το τηλεφωνο του ατζεντη σας κυριε Γιαννη ; ;D ;Dyameth είπε:Οποιος ανεβάσει δικό μου θα έχει να κάνει με τον ατζέντη μου! ;D ;D
Ηρεμία λέμε... ας μη διώξουμε τον κόσμο.![]()
Ναι, είμαι ο ατζέντης του κ. Γιάννη και δίνω το ελεύθερο στον κ. Apos να προβεί στην δημοσίευση του υλικού ;D ;D ;Dpericles είπε:Μπορω να εχω το τηλεφωνο του ατζεντη σας κυριε Γιαννη ; ;D ;D
Αμπτός δεν είναι μάνατζερ ,είναι λουλούδι ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ναι, είμαι ο ατζέντης του κ. Γιάννη και δίνω το ελεύθερο στον κ. Apos να προβεί στην δημοσίευση του υλικού ;D ;D ;D
ΥΓ: Που ούτε που θυμάμαι τι είναι ;D ;D ;D
Μάλιστα... μάλιστα... Τώρα που το λες κάτι μου θυμίζει ;DNestoras είπε:Έχω ένα εις την "γαλλικήν" γλώσσα, αλλά πρέπει να το διαπραγματευτώ κατάλληλα.![]()
Να μην ανησυχώ δηλαδή που δεν θυμάμαι και πολλά... Υπάρχουν και άλλοι με κενά μνήμης ;DCostas Siachamis είπε:...έχω χάσει πολλά επεισόδια...
Απλά, στα μαθήματα "γαλλικών" ο Κώστας ήταν απών. :Terry RoscoeBeck5 είπε:Να μην ανησυχώ δηλαδή που δεν θυμάμαι και πολλά... Υπάρχουν και άλλοι με κενά μνήμης ;D
Α χα... ΟΚ λοιπόν ας προσπεράσουμε το «γαλλικό» μέροςNestoras είπε:Απλά, στα μαθήματα "γαλλικών" ο Κώστας ήταν απών. :![]()