VirusSnake
Μόνιμος θαμώνας
Θελω γνωμες για το ποια stand θεωρειτε καλυτερα και ασφαλεστερα για κιθαρες με το nitro finish
γιατι τι ζημια παθαινουν οι κιθαρες ?Superfunk είπε:OΛΑ τα stand ασφαλη ειναι φτανει να εχεις τυλιξει με ενα παλιο λευκο βαμβακερο t-shirt τα σημεια που ερχονται σε επαφη με την κιθαρα.
Το Dunlop 65 το χρησιμοποιώ σε μια Highway One (nitro finish) και δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα.VAGTANPLAN είπε:Ποιο καθαριστικο ειναι καταλληλο για αυτα τα φινις...το 65 της Ντανλοπ ειναι οκ σε συνδιασμο με το κλασικο σαλακι μας ???
Αν η κιθαρα σου κανει κατω απο 2000 ευρω ΔΕΝ ειναι νιτρο.. ;Daris 17561 είπε:γιατι τι ζημια παθαινουν οι κιθαρες ?
για να καταλαβω... εγω εχω ενα σταντ με αυτο το αφρολεξ το μαυρο και εχω πανω μια φεντερ μια επειφων κτλ... αυτες χαλανε ? γιατι και οι υπολοιπες κιθαρες μου παρομοια υφη εχουν απεξω...αυτο το υλικο που ειναι σαν λακα... δεν ξερω αν ειναι αυτο το νιτρο... ε ! superfunk πιστευω οτι εχει καποια αμιδρη εικονα απο φεντερ...
Δεν γνωρίζω αν είναι μόνο το τελικό αλλά έτσι κι αλλιώς στην προκειμένη περίπτωση αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως προφυλλάσεται το εξωτερικό της κιθάρας.audiokostas είπε:Νομίζω ότι το χρώμα είναι ακρυλικό. Μόνο το τελικό clear coat είναι νίτρο.
...και (στ)οργή και προδέρμ και rock n' roll...Superfunk είπε:Τοτε και αυτη θελει το t-shirt της...![]()
Φιλος την κιθαρα την αγοραζεις με νιτρο αν φιλοδοξεις καποτε να γινει ετσιΠροσωπικά έχω αρχίσει να αισθάνομαι λίγο κάπως .... όλη την ώρα με το πανάκι