Ο Ντιο έχει ΤΕΛΕΙΑ άρθρωση σε αυτό το κομμάτι.
Όσο ακραίο ειναι να γράφεται ότι πρέπει να λεει μονο ελληνικά αλλο τοσο ακραίο ειναι και το "ειναι πιο καλο απο του Ντιο".
Δεν ειπε ομως κανεις οτι ειναι πιο καλο απο του Ντιο. Καποιος ειπε οτι πρεπει καλυτερα να λεει Ελληνικα.
Δεν εχω ειδικα φωτα και καλη καμερα, δεν ειναι η φωνη κουρδισμενη σε καποια σημεια, αυτα ναι ΕΙΝΑΙ σχολια.
Τα υπολοιπα ειναι ναχαμεναλεγαμε.
Και ο Dio δεν το λεει παντα με την ιδια καλη αρθρωση και προφορα οπως στο δισκο.
Τραγουδαει. Δεν απαγγελει.
Σημασια εχει η ψυχη.
Ακου πχ παρακατω και πες ποσες λεξεις εχει χασει ή τις λεει με κακη αρθρωση. (βαζω απο παλια, δεν σου βαζω τα τελευταια, γιατι ΟΚ)
Τον ακους να λεει?
Holy Diver, you've been down too long in the midnight sea
Oh what's becoming of me
ή
Holy Liver, you've been down too long in the midland seen
Oh must becoming obey
Αν θες να βρεις βρισκεις. Πες δεν μου αρεσε το cover, μετα τον Dio κανενας. Συμφωνω και επαυξανω.
Αναμενομενο και μια χαρα ολα.
Tον ειδα Live το 2003 στο ARK, ενας χωρος που μονο για συναυλιες δεν ειναι (αντιλαλος απο τον απεναντι τοιχο κλπ) με ενα κιθαριστα (Graig Goldy) που οι μισοι απο το κοινο επαιζαν 100 φορες καλυτερα και παλι ηταν απο τις καλυτερες συναυλιες της ζωης μου.
Με το που βγηκε ο τοσοδουλης στη σκηνη και εκανε Α στο μικροφωνο, εφτανε. Μπορουσαμε να μαζεψουμε και να παμε σπιτια μας χορτασμενοι.
ΟΚ ενταξει δεν σου αρεσε γιατι δεν ηταν καλη η προφορα και η αρθρωση. Παμε παρακατω.