Spector ή Warwick?

ncxa5dp

Ακροατής
Eimai se dillima. Thelw pentaxordo mpaso kai eimai anamesa stin spector kai stin warwick. Exw dokimasei warwick mpasa alla den exw apopsi gia ta spector ta opoia einai eksisou panemorfa. An mporei na voithisei kapoios?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τι να σου πω, εγώ με το warwick bolton thumb 5 είμαι μια χαρούλα, δεν εχω σκεφτει ποτε να το αλλάξω και είμαι και περίεργος γενικά...

Και γω που έχω το Warwick Corvette $$ NT το 5χορδο είμαι επίσης απόλυτα ικανοποιημένος...

Ποιο Spector και ποιο Warwick συγκεκριμενα; Βγαζουν ενα καρο σειρες και οι 2. Αν δεν εχεις πιασει στα χερια σου Spector καν'το, γιατι εχουν εντελως αλλη φιλοσοφια ηχητικα (EMG = πιο scooped ηχος σε σχεση με τα πολλα low mids των Warwick) και παικτικα (35" scale στα 5αρια, πιο λεπτο μπρατσο σε σχεση με τους κορμους που βαζει η Warwick κλπ κλπ).

Φίλε ncxa5dp, καλώς ήρθες στο noiz.

Τα greeklish απαγορεύονται, γράφε με πεζά ελληνικά αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το computer σου κλπ, το οποίο καλό είναι να αναφέρεις. Εδώ θα βρεις όλους τους κανονισμούς του φόρουμ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0

επίσης, όσοι απαντούν ή ασχολούνται με το thread, καλό είναι να το επισημαίνουν στα καινούρια μέλη και να μην το αγνοούν...

Μια απορία που είχα. Spector στην Ελλάδα ποιος έχει την αντιπροσωπεία ώστε να τα δοκιμάσει κανείς;

Εγω στο Μεταλλιδη είχα δοκιμάσει ένα Spector γυρω στα 1800 ευρω οργανο. Στα καπακια παραδιπλα δοκιμασα καμια δεκαρια warwicks σε αυτες τις τιμες ή πιο κατω, καμια συγκριση. Warwick χαλαρα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back