+1000000000Superfunk είπε:Αλλαξε το μπρατσο η επισκευη θα σου παει ακριβοτερα απο..ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μπασο...![]()
το ιδιο επαθα σε μια στρατ 89 plus
αλλαξα το μπρατσο
και το παλιο το εχω διπλα στο κρεβατι ...σαν ροπαλο
+1000000000Superfunk είπε:Αλλαξε το μπρατσο η επισκευη θα σου παει ακριβοτερα απο..ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μπασο...![]()
Άρα εγώ με του μπάσου θα είμαι πιο ασφαλήςfaltsoo είπε:το ιδιο επαθα σε μια στρατ 89 plus
αλλαξα το μπρατσο
![]()
Aν είναι original με ενδιαφέρει (έστω κι έτσι) το πουλάς ?faltsoo είπε:+1000000000
το ιδιο επαθα σε μια στρατ 89 plus
αλλαξα το μπρατσο
![]()
bihlas87 είπε:Μου σηκώθηκε η τρίχα τώρα, με τον ίδιο τρόπο την έπαθες?
Είχες αναφέρει κάπου παλιότερα οτι δεν ''σήκωνε'' τις χορδές που ήθελες και έβαζες
λεπτότερες, σωστά θυμάμαι? Μήπως τελικά τερμάτισε το truss rod και δεν ήταν θέμα
σφηνώματος, το είδε ειδικός το δικό σου?
Nα ρωτήσω και κάτι άλλο, τα precision έχουν διαφορετικό neck heel απο τα jazz?
Αν τελικά αγοράσω καινούριο θα προτιμούσα precision, αυτό το mighty mite στα
135 ευρώ μαζί με την αποστολή φαίνεται ωραιότατο και πολύ καλό deal
http://cgi.ebay.co.uk/MM-Lic-Tinted-Maple-Neck-Fender-Precision-Bass-/330499808713?pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item4cf352ddc9
edit: κοίτα να δείς timing http://smart.noiz.gr/details.php?id=15385
οτι χειροτερο υπαρχει δηλαδη για αντοχη ,ωραια τα one piece αλλα αν θες αντοχη και resistance to warping καλυτερα να πας σε 2 piece ή ακομα καλυτερα round lam.μανίκια και ειδικά τα one piece maple (ένα είδος ξύλου ,μεγαλύτερη μάζα) αντέχουν μεγαλύτερο tension και δεν χάνουν εύκολα το relief
Τζαμπα πανικοβαλεστε...βεβαια στα μπασα μη περιμενετε να κανει μονο του το truss rod τη δουλεια...βοηθηστε και λιγο με το χερακι... ;DEvilnye είπε:Πωπω περαστικά :/
Μόλις με ανησύχησες γιατί έχω ανάλογο θέμα με το δικό μου μπάσο. Με 45ρες το είχα τερματισμένο, και παίζω πια αποκλειστικά με 40ρες για να μην έχω ανησυχίες. Προφανώς πάντως δεν είναι και για πολλά πολλά!
Όπα.. «μαστρό Νίκο» ;D Τι κόλπα είναι αυτά; Το ακούω από το laptop και δεν... καλό ακούωSuperfunk είπε:το ξερατε αυτο,δεν το ξερατε? ;D
Άστα να πάνε Εύη, έτσι είναι όταν το μπράτσο λεπταίνει και στενεύει προς το nut, καιEvilnye είπε:Πωπω περαστικά :/
Μόλις με ανησύχησες γιατί έχω ανάλογο θέμα με το δικό μου μπάσο. Με 45ρες το είχα τερματισμένο, και παίζω πια αποκλειστικά με 40ρες για να μην έχω ανησυχίες. Προφανώς πάντως δεν είναι και για πολλά πολλά!
Οι συγκεκριμένες που είχα μάλιστα είναι απο τις σκληρές flats, 70 κιλά τάση για 40-95και σημειωτέον ότι οι φλατ χορδαί έχουν μεγαλύτερη τάση από ράουντ ίδιας διαμέτρου γιατί η περιέλιξη είναι πιο λεπτή και ο πυρήνας πιο χοντρός.
Έκανα κάτι αντίστοιχο, χαλαρές χορδές, το σώμα του μπάσου ανάμεσα στα γόνατατο ξερατε αυτο,δεν το ξερατε? ;D
You can try removing the nut from the end of the truss rod and putting a couple flat washers on there, then screw the nut back on. This will give you a couple more turns of adjustment before the nut runs out of threads. I have save a few necks this way in the past.
Είναι λιγάκι... τρομακτικό ;D Να το δώσεις λίγο παραπάνω... πίεση και να ακουστεί το... κρακ ;D ;D ;D ;D ;D. Πάντως καλή πατέντα.Superfunk είπε:Δεν ειναι αναγκη να κανετε ολον αυτον τον χαμο.... ;D απλα βοηθηστε λιγο με το...χερακι (πιεζοντας το headstock προς τα πισω) αν εχετε μπασο με λεπτο μπρατσο και vintage style tuss rod δεν ειναι αναγκη να ξεκω*(*&^ το truss rod....σφιγγοντας το με μανια
Υπαρχει βεβαια παντα και αυτη η κλασσικη λυση
Έλα ντε ;DSuperfunk είπε:Παντως πως διαολο εχετε ολα αυτα τα προβληματα με τις...βεργες και τις ξοβεργες (ενα παλικαρι σε ενα αλλο θεμα ισχυριζεται οτι η Fender του θελει ρυθμιση καθε φορα που..αναπνεει κοντα στο μπρατσο... ;D) δεν μπορω να το καταλαβω... ;D
Οι δικες μου (και τα μπασα) δεν καταλαβαινουν Χριστο,νομιζω οτι εχω να ..ισιωσω μπρατσο απο το 2000... ;D ;D
οι δικές σου οι squier?Superfunk είπε:Οι δικες μου (και τα μπασα) δεν καταλαβαινουν Χριστο,νομιζω οτι εχω να ..ισιωσω μπρατσο απο το 2000... ;D ;D
Εγώ κάθε 21 Νοεμβρίου.Evilnye είπε:Εμένα στάνταρ κάθε άνοιξη κ φθινόπωρο θέλει λίγο αλλά δεν είναι κάτι το τραγικό. Πιο πολύ αγχώνομαι εγώ.