Sparkle Gold Strat

playloud

Παλιά καραβάνα
Ok,

η πολυαναμενομενη μου Sparkle Gold Partscaster.

2 pieces Ash σωμα, Fender  made in USA μπρατσο του '96 (50th anniversary), Wilkinson trem, HS3 bridge, Tonerider pure vintage middle, YJM neck. Mint green pickguard και switch που ενεργοποιει τον neck μαγνητη ανα πασα στιγμη.

Το μπρατσο ειναι ΓΑΙΔΟΥΡΙ (θα μπορουσε να ειναι απο Jeff Beck αλλα δεν θυμαμαι που το βρηκα) αλλα ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΟ ειδικα για να παιζεις πολλες ωρες.

Οι μαγνητες μεχρι στιγμης μια χαρα μου φαινονται αλλα με τον καιρο οταν αναπτυξουμε και πιο... ιδιαιτερες σχεσεις θα σχηματισω και καλυτερη γνωμη. Απο ηχο σκοτωνει και παιζει και πολυ ΔΥΝΑΤΑ (Playloud) και χωρις ενισχυτη, καλο σημαδι. Στα γκαζακια δεν το συζητω βεβαια.

Το switch κανει ΠΟΛΥ καλη δουλεια ειδικα στο tele in between ηχοχρωμα της neck-bridge θεσης

Α, το Wilkinson εινι βιλουδου, δεν ειχε τυχει να ξαναπαιξω

Crash test tonight at the GIG

Μεγειες, κραχτε αφοβα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
με'γεια και καλοπαιχτη.πριν απο λιγες μερες εκανα και εγω την δικια μου στρατουλα.αλλη αισθηση!!!!!αντε να κολησουν το μικροβιο και αλλοι.εγω παντος σημερα εψησα εναν

Straaaaaatαααα Stratουουουυουολαααα :)

Εδω μεσα το εχουν (-ουμε) αρκετοι το... μικροβιο

ΥΓ. Τα κλιπακια εννοουνται απλα δεν προλαβαινω σημερα, αυριο η την Κυριακη οκ?

Κούκλα!

Αν είχε και 6-βιδο tremolo θα ήταν ακόμη πιο ωραία βέβαια...(αυτό το Wilkinson δε μου κάθεται καθόλου καλά γμτ...);D

elavd είπε:
Κούκλα!

Αν είχε και 6-βιδο tremolo θα ήταν ακόμη πιο ωραία βέβαια...(αυτό το Wilkinson δε μου κάθεται καθόλου καλά γμτ...);D
Mικρο στο ματι,μεγαλο στο κρεβατι!

μεγειεεεεεεςςςςς!!!!

και αφου ακουσουμε τα κλιπακια , αναμενουμε την Ε Π Ο Μ Ε Ν Η στρατ του playloud.....αφου συμπασχει απο το  Μ Ι Κ Ρ Ο Β Ι Ο

-> "STRATUS TWANGUS"

;D ;D ;D ;D

Λοιποοοον τι λεγαμε?

Α ναι κλιπακια....

Σορυ για την καθυστερηση ειχαμε και δουλειες  :-\

ΟΜΩΣ, ιδου 2 κλιπακια απο την sparklecaster

To 1o καρφι στην Tascam US-224 και καθολου επεξεργασια, ουτε eq ουτε βαθος ουτε τιποτα. Παιζουν οι 6 απο τις 7 επιλογες ηχων (2 απο το switchακι). Την επιλογη ολων των μαγνητων δεν την χρησιμοποιησα γιατι δεν με τρελλαινει ο ηχος, αντιθετα με τους 2 ακριανους που γουσταρω πολυ

Ειναι ενα foolaround θεμα με ολιγη απο Lenny

http://www.box.net/shared/c5r42bspfv

Για το 2ο κλιπ καρφωσα την sparkle στην Tonelab, εβαλα λιγες "γνωστες" ρυθμισεις και εκανα ΕΝΑ ΤΑΚΕ ενος απο τα πολυαγαπημενα μου κομματια, αυτο

http://www.box.net/shared/l2y8zkvzrh

Ελπιζω να αρεσουν κι ακουω γνωμες και αποψεις....

Γκλαμουριά !! (κυριολεκτικά)

8)

Όχι επάνω τα προβόλια παιδιά, μας στράβωσε.

Πέρα από κάθε πλάκα, καλόπαιχτη. Ή όπως λέγαν τα στικεράκια πάνω στα αλμπουμ από κάτι ροκ συλλογές............."Παίχτε τοη δυνατά" 

Γνώμες για τον ήχο (who cares what Gary sings as long as he Glitters  ;) ) σαν πάω σπίτι............

"Όχι επάνω τα προβόλια παιδιά, μας στράβωσε."

Σε ευχαριστω πολυ. Εκει που φαινεται καλυτερα παντως ειναι με ΛΙΓΟΤΕΡΑ φωτα που αρχιζουν και κανουν "παιχνιδια" τα γκλιτερ

Ούτε καν λίγο βαθάκι; Δεν πειράζει, πιστεύω ότι έτσι ξερό ήταν αντιπροσωπευτικότατο, όσο μπορεί να είναι ένα ιντερνετικό κλιπάκι, τέλος πάντων...

Στο δεύτερο ίσως θα μπορούσες να έχεις λίγο πιο bright ήχο...

Εν πάσει περιπτώσει, καλόπαιχτη! 8)

Play, από μούρη καλή είναι. Κάνε κάτι για τους ήχους. Το πρώτο είναι πολύ ξερό. Το δεύτερο πολύ θολό. Την αδικείς νομίζω...

δεν ξερω και πολλα απο ηχο αλλα πιστευω οτι αφου ετσι διαλεξε τους μαγνητες και την ριθμηση του ηχου του μαλλον ειναι αντιπροσωπευτικο του γουστου του και ολοι εχουμε διαφορετικα  :)

Αφού δεν έχει γούστο ο άνθρωπος... Επόμενο είναι... Να δεις γούστο που έχει στους κιθαρίστες... ;)

To πρωτο επιτηδες το εγραψα ΟΛΑ φλατ. Καρφι στην καρτα και ΚΑΜΜΙΑ επεξεργασια, ουτε βαθος, ουτε ενισχυτης,  ουτε pluggins, ουτε τιποτα. Επομενο ειναι να ακουγεται ΞΕΡΗ. Πως αλλιως θα ακουγοταν μια κιθαρα καρφι σε μια καρτα ηχου?

Το buttin ετσι το ηθελα. Μου αρεσει περισσοτερο μια εκτελεση του Stevie απο ενα βιντεο που εχω απο την RAI. Γενικα δεν ειμαι και πολυ φαν των... πριμων. Ισως να ηθελα να κοψω λιιιγο gain απο το tube od της Tonelab αλλα ... βαριομουν

Τι, βιντεο του Edge να παιζει το scuttle buttin? Τρεχω να το δω (θα χει ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ)

Superfunk είπε:
αντε τωρα να ακουσεις και κανα κιθαριστα της προκοπης
Μιας και έχει χρυσή κιθάρα, ταιριάζει και αυτός ο παικταράς:

http://www.myspace.com/jameswilsey

DSC002922.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back