Sounding like Josh Homme (Queens of the Stone Age_Little Sister) by haryy

haryy

Noiz Addict
Από τους καλύτερους "παλιοχαρακτήρες" που κυκλοφορούν ακόμα και έχουν επάνω τους την παλιά αντρική "κοψιά" και μπορούν να είναι ταυτόχρονα μικρά παιδιά και αλητάμπουρες, κάπως μια μίξη μεταξύ Lemmy, Sonics, Bowie και ολίγη από Elvis. Αυτή η μοναδικότητα του επέτρεψε να παίζει μέχρι σήμερα (από το '98-και πιο πριν φυσικά με τους Kyuss) μεγάλο ρόλο στα μουσικά δρώμενα και πάντα περιμένουν πολλά από αυτόν.
Εδώ θα ασχοληθώ με τον ήχο του συγκεκριμένου πολύ γνωστού track (που έχει και βιντεάρα παρεπιπτόντως!). Παρότι πέρασαν πολλά χρόνια αγνωστικισμού σε σχέση με τον ήχο του, έγινε πια γνωστό ότι οι περισσότεροι recorded ηχοι του προέρχονται από έναν ταπεινό μικρό Peavey.
H δική μου μετάφραση ήταν μια μίξη μιας κεφαλής Marshall και το ηχειάκι ένος mesa markIII. Aυτό μου ταίριαξε με το Amplitube 5, και την mustang μου στη μεσαία θέση με τους 2 humbuckers της. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ για το πως έφτιαξα τον ήχο, αν σας κάνει κλικ.
Enjoy!
All tracks by haryy.

Attachments

• Qotsa_Little_sister_byHaryy.wav
    Qotsa_Little_sister_byHaryy.wav
    19.8 MB
  • cab.jpg
    cab.jpg
    73.8 KB · Εμφανίσεις: 0
  • guitar amp.jpg
    guitar amp.jpg
    75.7 KB · Εμφανίσεις: 0
Ωραίος Ο Harry!
Δέν στέκει η φημολογία για τον ενισχυτή,πλάκα κάνανε για τα ψώνια που έψαχναν ντέ και καλά να αντιγράψουν τον ήχο!:ROFLMAO:
Ενα απο αυτά (εγώ δηλαδή) μπήκε στον πειρασμό να κάνει πρίν μερικά χρόνια κάτι τέτοιο,αν και δέν σκόπευα σε πλήρες αντιγραφή,εκεί κοντά,όχι με plugins αλλά με ένα DIY germanium Fuzz που είχα φτιάξει και ήθελα να δοκιμάσω.
Στο περίπου,αυτό ήταν το αποτέλεσμα.
Εντωμεταξύ στο τέλος,το μπάσο μου άρεσε καλύτερα απο τις κιθάρες.

Trending...

Νέα θέματα

Back