Οταν ημουν στην ηλικια σου,ουτε στον υπνο μου δεν επαιζα αυτα που παιζεις(οχι πως τωρα παιζω τα αρπετζιο σου σ αυτες τις ταχυτητες.. :-[)
Ως εκ τουτου,θερμα συγχαρητηρια για την μελετη που χεις ριξει,ειναι το λιγοτερο που μπορει να σου προσφερει ενα μελος του νοιζ για να συνεχισεις ετσι.
Αν μπορω να σε συμβουλευσω σε τεχνικο επιπεδο,βλεπω οτι εχεις ''προβλημα''στο να συνδεσεις τα ''αργα'' με τα ''γρηγορα'' φρειζινγκ σου.Μαλιστα το αργο φρειζινγκ σου ειναι ,αχρωμο και ανεμπνευστο.Δεν ξερεις πως να το χειριστεις.Ειναι λογικο και φυσιολογικο.Προφανως γιατι οταν πιανεις την κιθαρα θες να τα ''δωσεις''και καλα κανεις.Ηρθε η ωρα ομως να αντιμετωπισεις την διαθεση του νευρικου σου συστηματος να ''τρεχει'' και να δωσεις ποικιλια στις χρονικες σου αξιες.
Μια ταπεινη συμβουλη ακομα...Εχω την αισθηση, οτι τα σχολια που προσπαθουν να σου δειξουν εναν ''αλλο δρομο''μεσα σου τα απορριπτεις ή μενεις προσκολλημενος στη δικη σου κιθαριστικη νοοτροπια.Μην το κανεις.Αν θες να γινεις καλυτερος πρεπει να εχεις τα αυτια ανοιχτα.Θα σου πω κατι που μου ειπε ο ιδιος ο Govan(δεν πουλαω μουρη,ειμαι ασημαντος μπροστα σε ανθρωπους που αφιερωνουν τη ζωη τους στη μουσικη,ετυχε να τον γνωρισω)οταν τον ρωτησα ''Εξελισσεσαι πλεον?μελετας?''Μου ειπε ''Η εξελιξη δεν σταματαει ποτε αν
εχεις ανοιχτο μυαλο και ακους καθε ηχο γυρω σου''
Καλη επιτυχια στους στοχους σου φιλε μου!