aris 17561
Μέλος
Και στο Καπακι !!!!!!
Για να δειτε ποσο σας αγαπω και σας προσεχω !!!
Για να δειτε ποσο σας αγαπω και σας προσεχω !!!
ναι... παραδεξου οτι η ηχογραφηση ειναι καλυτερη...blackie είπε:Soldano ευκολα...
Και οι 2 ειναι μπουσταρισμενοι?
Εντάξει γενικα από ρυθμίσεις κανείς ότι θέλεις . Εχει ακόμα κι αλλά πριμα ...noe13 είπε:κ εγω σολδανο θα ψηφισω αλλα ο Μεσα μου ακουγεται υπερμπασατος και ετσι πνιγεται!Αυτο μηπως παιρνει βελτιωση απο τα eq η αυτο ειναι οτι καλυτερο?
Βασικα δεν ξερω... Κοιτα το σιγουρο ειναι οτι δεν ταιριαζει και σε αυτο το στυλ μουσικης... Πιστευω αν επαιζα κανενα death metal τοτε ο soldano θα ειχε το προβλημα.... Παντως γενικα δεν του δινω και τοσο Presence και χανεται...mariostz είπε:Soldano και απο μενα...O mesa δεν μου αρεσε για τον ιδιο λογο που δεν μου αρεσε και ιδιαιτερα στο προηγουμενο βιντεο. Ενω ολοι οι υπολοιποι ενισχυτες ακουγονται αξιοπρεπως συγκεκριμενα με τον mesa κανεις κατι περιεργο...
σορυ ρε φιλε το ειχα ετοιμασει καιρο το βιντεο απλα δεν το ειχα ανεβασει... οποτε δεν γινοταν τυφλο πλεον...το περιμενα τυφλο το τεστ αλλα η διαφορα ειναι ΑΧΑΝΗΣ
την μια ψηφο ο mesa πρεπει να την πηρε μονο απο αντιδραση.
ευκολα soldano.
τωρα ειδα οτι μπουσταρεις τους ενισχυτες δεν το χα δει στα αλλα βιντεο αλλα μαλλον ισχυε και εκει?
θα προτιμουσα να τους ακουσω ατοφιους.
η ηχογραφηση οντως πολυ καλυτερη
:την μια ψηφο ο mesa πρεπει να την πηρε μονο απο αντιδραση.
Ναι ηταν αρκετα καλο...Προσεγγισε αρκετα τον ηχο που θαθελα να ακουσω σε ενα τετοιο κομματι.aris 17561 είπε:Το παρακατω στυλ μιξαρισματος σας αρεσει καλυτερα οσον αφορα το equing της κιθαρας ?
Ο Kλασσικος Ελληνας... Ο πονηρος...kbasilis είπε:Τώρα που το παρατήρισα το λαμπάκι από τον EVH είναι αναμένο,μήπως κάνουμε καμιά ζαβολιά ;D