πραγματι ο σολντανο σκοτωνει...Bbullet59 είπε:ο soldano με διαφορα.
ο peavey ακουγεται πολυ "πνιγμενος" και μπουκωμενος σε σχεση με τον soldano
ενα καναλι εχει... δεν ειναι και πεντακαθαρα... ειναι πολυ τιμια ομως... οσο καθαριζει ενας μαγνητης με το βολιουμ , τοσο καθαρα βγαζει...Bbullet59 είπε:Και σκεψου οτι ειμαι μεγαλος οπαδος του συγκεκριμενου peavey.
Η αληθεια ειναι οτι στο video αδικειται καπως, ενω απο κοντα μου αρεσει παρα πολυ ο ηχος του και με ικανοποιει πληρως, εμενα προσωπικα.
Τον soldano δεν τον εχω ακουσει απο κοντα αλλα φανταζομαι οτι οπως αδικειται ο peavey, το αντιστοιχο θα συμβαινει και σ αυτον. Παρολα αυτα ομως, μεχρι και απο το video φαινεται οτι ειναι κατα πολυ ανωτερος.
Τα καθαρα του πως ειναι...?
ο αβεντζερ έχει το λιντ κανάλι του σλο. Έτσι λέει η σολντανο δηλαδή ...KostasP είπε:Και που να ειχες τον SLO...
ναι ναι το εχω υπόψιν... Θα γίνει εντός των ημερών. Όσο για τα σόλο... Θα βρω κανένα φιλο μου που να ξέρει να τα παίξει ;-)metalmike είπε:Άρη, και ένα βιντεάκι με ήχο από το δωμάτιο αν γίνεται, όχι μόνο απο μικρόφωνο και καρτα ήχου κλπ![]()
Aυτο εχω διαβασει κι εγω αλλα δεν εχω γνωμη μιας και δεν τον εχω ακουσει απο κοντα. Εχω διαβασει αρκετες φορες οτι στον SLO χρησιμοποιει τα υλικα που ο ιδιος θεωρει τα καλυτερα. Διαφορετικης μαρκας μετασχηματιστες και ποντεσιομετρα απο ολους τους αλλους ενισχυτες του αν και ηδη χρησιμοποιει τοπ υλικα στους υπολοιπους.aris 17561 είπε:ο αβεντζερ έχει το λιντ κανάλι του σλο. Έτσι λέει η σολντανο δηλαδή ...
απο 1,5 ως 2... αντε 2,3 στο τσακιρffmakis είπε:Ο SLO είναι άχρηστος σε διαμέρισμα.
Για να πάρεις τα γκάζια του θέλει άνοιγμα.
Απο περιέργεια το master volume του Avenger που το έχεις ?
Ο Avenger δεν μου εχει δειξει κατι τετοιο...chris gti είπε:Είχα Hot Rod και Astroverb...μόνο τις καλύτερες των εντυπώσεων για την ποιότητα κατασκευής και τον ήχο τους...ΑΛΛΑ μόνο σε δυνατές εντάσεις...μιλάμε για old fashioned κυκλώματα που μόνο σε τρελές εντάσεις δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο..γιαυτό και τους πούλησα. Σε εντάσεις δωματίου ήταν ψιλοχάλια, καλύτερα ακούγονταν modelling amps των 200-300 ευρώ...αλλά όταν παίζαν δυνατά (σε πρόβες και lives με atten) έσκαβαν!!