Σκουριασμενη γεφυρα απο μπασσο btb 405!

jimakos-Dm7

Νέο μέλος
Προσφατα αγορασα ενα μεταχειρισμενο btb πενταρι...το πηρα γιατι πολυ απλα ηθελα να ψιλοπειραματιστω με την b(ΣΙ) 8)... ολα καλα ολα ωραια...το σωμα αγρατσουνιστο...απο ηχο αρκετα καλο...και το μανικι τζαμι ::)...μονο που μας τα χαλαει η γεφυρα, ειναι πολυ σκουριασμενη...και απο πανω και απο κατω...και δεν ειναι ακριβως γεφυρα ειναι σαν βογονακια...καθε ενα ξεχωριστο για καθε χορδη(οπως και στην φωτο)...

ξεβιδωσα ενα και ειναι πραγματικα χαλια πηρα ενα πανακι με λιγο οινοπνευμα, το ετριψα αλλα τιποτα...πηρα λιγο συρμα κατσαρολας και το ψιλο ετριψα αλλα παλι τιποτα(no comments;D ειναι πραγματικα χαλια η γεφυρα)...και επισης η σκουρια εχει ''φαει'' και λιγο το βερνικι του σωματος στο σημειο που ειναι τα βαγονακια! :-[

τι μπορω να κανω?? εψαξα στο θομαν αλλα τιποτα...δεν βρηκα κατι...να κρατησω αυτα? και αν ναι πως να βγαλω την σκουρια?? να παρω καινουργια?? και παλι που θα βρω?? ??? ???

BTB675NTF_pickups.jpg

Να τη ρυθμίζεις μπορείς; Ή καθαρά για αισθητικούς λόγους θες να την αλλάξεις;

jimakos-Dm7 είπε:
και αν ναι πως να βγαλω την σκουρια??
Πλάκωσέ το στο WD40.

Και αν δουλειά δεν γίνεται, βάζεις καινούρια.

Βρίσκονται. Βαριέμαι να ψάχνω τώρα.

Αν δεν βρείς, έλα ξανά απο δω να ψάξουμε μαζί.

Evilnye είπε:
Να τη ρυθμίζεις μπορείς; Ή καθαρά για αισθητικούς λόγους θες να την αλλάξεις;
  δεν μπορω να την ρυθμισω εχουν σκουριασει τα ελατηρια απτις βιδες...και το θεμα ειναι οτι ηδη εχει ψιλοφαει το βερνικι...αυτο με ανυσηχει πολυ αν ειναι να τα ξαναβαλω πανω...

audiokostas είπε:
Πλάκωσέ το στο WD40.

Και αν δουλειά δεν γίνεται, βάζεις καινούρια.

Βρίσκονται. Βαριέμαι να ψάχνω τώρα.

Αν δεν βρείς, έλα ξανά απο δω να ψάξουμε μαζί.
εαν μπορεσεις να βρεις κατι θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα ;)...γιατι δεν μου κανει καρδια να το βαλω στο wd40, πολυ απλα θα την κανει χαλια την γεφυρα!

Το WD40 κανει τρομερη δουλεια,θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις τα βαγονακια και να τα βαλεις σε ενα δοχειακι με μπολικο WD40 και να το αφησεις να δρασει λιγο πρωτα!

....μη δοκιμασεις να λυσεις αμεσως τα βιδακια θελω να πω

Andreas Black είπε:
Το WD40 κανει τρομερη δουλεια,θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις τα βαγονακια και να τα βαλεις σε ενα δοχειακι με μπολικο WD40 και να το αφησεις να δρασει λιγο πρωτα!

....μη δοκιμασεις να λυσεις αμεσως τα βιδακια θελω να πω
αυτο κανω τωρα μονο που η σκοθρια εχει ψιλοφαει το σιδερο...και δεν ειναι ακριβως σκουρια αλλα και οξειδωσεις μεσα απτο σιδερο...

rista είπε:
Δινεις λιγα λεφτα και περνεις καινουρια τοτες και εισαι οκ!
Στην τελική ναι...

αυτο κανω τωρα μονο που η σκοθρια εχει ψιλοφαει το σιδερο...και δεν ειναι ακριβως σκουρια αλλα και οξειδωσεις μεσα απτο σιδερο...
....αλλα μην πεταξεις τα παλια,δοκίμασε να τριψεις απαλα τα βαγονακια με μαλακη συρματοβουρτσα η τα μεταλικα σφουγγαράκια κουζινας.

Το WD40 βοηθάει πιο πολυ στο να ξεμπλοκάρουν κολλημένα απο την σκουρια μηχανικα μερη,ενταξει αφαιρει και ενα μερος σκουριας αλλα βοηθάει και το τριψιμο.Με λιγα λογια δεν πρόκειται να σου προσφέρει γυαλάδα και καλαισθησία.

μπας και γλυτωσεις το εκατοδολαρο δηλ ;D

rista είπε:
Δινεις λιγα λεφτα και περνεις καινουρια τοτες και εισαι οκ!
απο που ομως??? εχω φαει τον κοσμο... ;D σε 7 μουσικα καταστηματα εχω παει...και στο ιντερνετ δεν εχω βρει ακομη κατι...

funky_bassman είπε:
http://www.thomann.de/gr/thomann_ccbb215_b_single_rider_set.htm

Κάτι φθηνό... Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό για την σκουριά γιατί από ότι ξέρω σε αυτού του είδους τις γέφυρες είναι πολύ καλή η βαφή τους... Δεν είναι ας πούμε σαν τις vintage Fender κλπ...
το εχω βρει και εγω αυτο το σετακι μονο που δεν κανει.... :'(...ειναι διαφορετικες οι τρυπες για τις βιδες...

audiokostas είπε:
http://www.drumsetc.com/Details.asp?Product=12051&List=276&PL=&PH=

Ρώτα και τον Τρίμη.

Το WD κακό δεν θα κάνει πάντως. Το αντίθετο....

Εγώ βάζω και στα καινούρια μου. (Λέμε τώρα καινούρια για να κάνουμε κουβέντα)
τωρα μπηκα στο site αυτο ακριβως ειναι! αλλα πως θα το φερουμε εδω?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back