lampofgod
Μόνιμος θαμώνας
Παιδια υπαρχει κανεις που να εχει ψαξει το θεμα για να παρακολουθησει καποια σχολη εξω για τυμπανα? Αν ναι εχω καποιες γενικες αποριες γιατι ειμαι τελειως ασχετος με το συγκεκριμενο θεμα οπως, αν μπορει καποιος να μου ονομασει καποιες συγκεκριμενες σχολες, βασικο κριτηριο για να γραφτεις ειναι τα χρηματα? αξιζει να κανει κανεις μια τετοια προσπαθεια? υπαρχουν πανεπιστημια , οπως ειναι το τμημα κρουστων στην κερκυρα που να ειναι αποκλειστικα πανω sta drums? και ενα απο τα κυριοτερα, αν καποιος εχει τελειωσει μια τετοια σχολη, μπορει να συνδυαστει η παρακολουθηση παραλληλα με δουλεια?
Γενικα και πληροφοριες εκτος απο αυτα τα ερωτηματα καλοδεχουμενες, γιατι οι αποριες μου ειναι πολλες.
Το θεμα για εγκυκλοπαιδικους λογους κυριως το εθιξα αλλα στο πισω μερος του μυαλου μου περνανε κατι τετοιες σκεψεις.
Γενικα και πληροφοριες εκτος απο αυτα τα ερωτηματα καλοδεχουμενες, γιατι οι αποριες μου ειναι πολλες.
Το θεμα για εγκυκλοπαιδικους λογους κυριως το εθιξα αλλα στο πισω μερος του μυαλου μου περνανε κατι τετοιες σκεψεις.