Yes , I know. Έφυγε ο Leo από την Fender και η ποιότητά της έγινε για κλάματα...G & L = George Fullerton & Leo Fender H τελευταια εταιρεια που ¨επαιζε¨ ο Leo πριν
πεθανει .
Τι γνώμη έχετε ρε παιδιά για τις G&L; Έχει ένας φίλος την asat(tele) και η κιθάρα γ@μ@ει! Έχω ακούσει κι άλλες και είναι όλες πολύ καλές. ¶λλος που να έχει ακούσει ή που να ξέρει' date=' γενικότερα;[/quote']
Ειναι η κιθαρα που δειχνει πως θα ηταν σημερα οι Fender αν ζουσε ο Leo
Εχω μια ASAT (μαλιστα ειναι το Leo Fender signature model 1989) και μια Legacy(1996). Ειναι εξαιρετικα χειροποιητα οργανα με σημασια στη λεπτομερεια, και απολυτο Fender ηχο...
Νομιζω οτι οι Legacy πανε εδω γυρω στα 1300¤. Αν σκεφτει κανεις οτι ειναι στα ιδια χρηματα με μια USA strat τοτε η ζυγαρια γερνει πολυ κατα τη G&L...
Αξιζουν δοκιμης, γιατι με 1300¤ και χειροποιητη και Fender! Οι αντιστοιχες σε ποιοτητα strat custom shop εχουν 2500+¤...
+1000!Ειναι η κιθαρα που δειχνει πως θα ηταν σημερα οι Fender αν ζουσε ο Leo
Αξιζουν δοκιμης' date=' γιατι με 1300¤ και χειροποιητη και Fender! Οι αντιστοιχες σε ποιοτητα strat custom shop εχουν 2500+¤...
[/quote']
+1000,λέω!![]()
Όχι, ο Λογοθέτης τις φέρνει... :wink:Ο κουρμπής δεν φέρνει τέτοιες..;;
Απ'οσο ξερω τις φερνει ο Λογοθετης. Στο ebay γυρω στα $700Στον κουρμπή τις βρήκες...;;;
Τι γνώμη έχετε ρε παιδιά για τις G&L; Έχει ένας φίλος την asat(tele) και η κιθάρα γ@μ@ει! Έχω ακούσει κι άλλες και είναι όλες πολύ καλές. ¶λλος που να έχει ακούσει ή που να ξέρει' date=' γενικότερα;[/quote']
μια απ τις πιο καλοηχες και καλοκατασκευασμενες tele που εχω παιξει ποτε ηταν g&l. δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο δυστυχως.
σχετικα με το αισθητικο θεμα, θεωρω δυστυχως οτι εχουν ισως το πιο ασχημο headstock, μετα τις suhr![]()
....σχετικα με το αισθητικο θεμα' date=' θεωρω δυστυχως οτι εχουν ισως το πιο ασχημο headstock, μετα τις suhr[/quote']
Πραγματικά....
Κρίμα να αντιγράφει το headstock της fender όλος ο κόσμος και να μην το έκανε ο ίδιος ο Fender. :wink:
Yes ' date=' I know. Έφυγε ο Leo από την Fender και η ποιότητά της έγινε για κλάματα...[/quote']G & L = George Fullerton & Leo Fender H τελευταια εταιρεια που ¨επαιζε¨ ο Leo πριν
πεθανει .
δηλ. επι Fender ειχε "ποιοτητα"???? :lol: :lol: :lol:
Παντως με μεγαλη μου χαρα θα επαιρνα αν μου χαριζες μια μη ποιοτικη telecaster του 67....![]()
Η καλυτερη tele μου (& η μονη απο τις πολλες vintage που ειχα και κρατησα ειναι μια του 71....)
Μην πεφτουμε τοσο ευκολα θυματα της μυθολογιας,σε ολες τις περιοδους ολες οι εταιριες μαζικης παραγωγης οργανων (οπως η Fender & η G &L) εβγαζαν και καλα και κακα οργανα :wink:
Δεν ξερω για 4χορδα παντως προσφατα ειχα δοκιμασει ενα 5χορδο αμερικανικο L-2500 και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος..Η B ηταν ανυπαρκτη!Και ο ηχος του καπως συγκεκριμενος για ορισμενα ιδιωματα...Τα G&L μπασα παντως ειναι μια χαρα εως πολυ πολυ καλα. Δεν θυμαμαι ποιο ειχα δοκιμασει, ηταν μια μιξη jazz bass & stingray.