kwstas79
Noiz Addict
Έτσι. Αν το συνεχίσουν το θέμα, θα ξεπεράσουν και την Kramer, με τα αλουμινένια μπράτσα με επικάλυψη ξύλου.Superfunk είπε:οι Hagstrom εχουν....truss rod με λιγο...μπρατσο και οχι μπρατσο με truss rod
Έτσι. Αν το συνεχίσουν το θέμα, θα ξεπεράσουν και την Kramer, με τα αλουμινένια μπράτσα με επικάλυψη ξύλου.Superfunk είπε:οι Hagstrom εχουν....truss rod με λιγο...μπρατσο και οχι μπρατσο με truss rod
ποιο ξυλο?δηλ. αν βγάλει πάλι το ίδιο πρόβλημα επειδή το ξύλο έχει τη μέντα του
δεν είναι ιδέα σου μάλλον!! και επίσης δεν είναι και κάτι κακό!! όταν μπαίνουν καινούρια τάστα σε μια κιθάρα πάντα πρέπει να ξύνονται για να έρθουν στα ίσα όλα μεταξύ τους!! πολλές φορές τυχαίνει να χρειάζονται ξύσιμο τα τάστα στις πρώτες θέσεις και άλλες (όπως και στην δική σου περίπτωση) στις τελευταίες! cool!trigga είπε:Τέλος δεν μου είπατε για τα τάστα αν είναι ιδέα μου ή αν όντως φαίνονται τροχισμένα ή κατασκευαστικά έτσι πρέπει να είναι τα τάστα σε εκείνα τα σημεία.
ειναι αυτο που ισχυριζονται οι Σουηδοι...εμενα το μυαλο μου παντως πηγε περισσοτερο στην κλασσικη αρρωστια των full hollow body κιθαρων δηλ. στην αναγκη neck reset παρα σε σκευρωμενο μπρατσο....(κατι πολυ χειροτερο δυστυχως...)