Για αν κάνεις τι??? Ας πούμε, από τότε που πήρα το iPod Touch δεν ξαναπήρα laptop στο σπίτι για το Σκ...φαντάζεσαι πόσα λεφτά γλύτωσα?Twistakas είπε:...Να αγοράσω macbook h iMac....???
Πάντα, τα destop μηχανήματα θα είναι καλύτερα (και πιό φτηνά) από τα laptops για αυτές τις δουλιές. Laptops αγοράζουμε όταν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς (live, εξωτερικές ηχογραφήσεις...)Twistakas είπε:Σκοπεύω να ασχοληθώ με την ηχοληψία και τον θέλω για ηχογραφήσεις,μίξεις και τα λοιπά...
Είχες ξανά Mac, έχεις ασχοληθεί ποτέ με την μουσική-ηχοληψία? Εάν ξεκινάς, και ένα μεταχειρισμένο G5 μπορεί να σε βάλει στο νόημα και νε κερδίσεις και αρκετά λεφτά.Twistakas είπε:Πιστεύεις πως ένα στα 2.93 ghz είναι οκ???Η να μαζέψω λίγα ακόμα και να πάρω με 3,6????...
Σωστότατο.boukas είπε:Το πόσο ισχυρός είναι ο υπολογιστής ΔΕΝ έχει να κάνει με την ποιότητα του ήχου που θα βγει. Αυτό είναι θέμα καρτών-μονιτορ-χώρου-μηχανημάτων-Plugins.
Απλά μπορεί να εννοεί οτι θα δουλεύει σε υψηλές αναλύσεις πιο άνετα 24/192, ή με plugins βαρβάτα με αποτέλεσμα καλύτερο ήχο.....boukas είπε:....Το πόσο ισχυρός είναι ο υπολογιστής ΔΕΝ έχει να κάνει με την ποιότητα του ήχου που θα βγει.....
Η γνώμη μου είναι ότι τα 24/192 είναι υπερβολικά για κάποιον που ξεκινάει τώρα και παίρνει τον πρώτο του υπολογιστή για να παίζει στο σπίτι (και κάποιοι θα πουν "για τον οποιδήποτε")korakios είπε:Απλά μπορεί να εννοεί οτι θα δουλεύει σε υψηλές αναλύσεις πιο άνετα 24/192, ή με plugins βαρβάτα με αποτέλεσμα καλύτερο ήχο.....
....αλλά αυτά (η ισχής του υπολογιστή,δηλαδή) δεν έχουν τόση σημασία όσο το να επενδύσεις σε καλύτερο εξοπλισμό...
Ποιός σου είπε αυτές τις βλακείες? Ίσα-ίσα που εάν τον αφήσεις ανοικτό το βράδυ κάνει defragmantationTwistakas είπε:Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες...Έχω να κάνω μια ερώτηση ακόμα όμως...Στα iMac έχω ακούσει πως υπάρχει το πρόβλημα υπερθέρμανσης με αποτέλεσμα να καούν λόγω της συσσώρευσης όλου του hardware στην οθόνη...Δλδ δεν θα μπορώ να τον έχω ανοιχτό για αρκετές ώρες εαν θέλω να ηχογραφήσω κάποιο κομμάτι?Εάν ισχύει μήπως υπάρχει κάποιο είδος ψύκτρας που μπορώ να του βάλω ωστε να μην ανεβαίνει τοσο πολύ η θερμοκρασία?
Πρέπει να διαβάζει το blog του Bill Gates δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...Ποιός σου είπε αυτές τις βλακείες?
Χρειάζονται τα Mac να κάνουν defrag?!Ίσα-ίσα που εάν τον αφήσεις ανοικτό το βράδυ κάνει defragmantation